среда, 10. мај 2017.

Velika nagradna akcija u "Blic ženi"
Maj je mesec velikih nagradnih akcija u "Blic ženi"! Od 6. maja 2017. sve počinje! Imate velike šanse da osvojite neku od 2.030 fenomenalnih nagrada!

Spremili smo za vas četiri vrste nagrada, za svakog ponešto!

Nagradna akcija „Lepa kuća, lepe vi“
10 NAGRADA – PROFESIONALNO ČIŠĆENJE KUĆE + 1.000 paketa „Frosch“ proizvoda za čišćenje kuće


Prijavite se za nagradnu akciju „Lepa kuća, lepe vi“ i pokušajte da osvojite jednu od 10 glavnih nagrada – profesionalno čišćenje kuće ekološkim proizvodima „Frosch“. A dok se kuća riba, stručnjaci iz Frizerske akademije „Panjković“, „Oriflame kozmetike“ i Centra estetike i kozmetike „Golden Beauty Shop“ ulepšavaće vas! Frizura, nokti, profesionalna šminka i spremne ste za provod.  Ukoliko ne budete baš te sreće da osvojite glavnu nagradu, i dalje nije sve propalo. Za sve učesnike ove akcije spremili smo još 1.000 fantastičnih poklon-paketa ekoloških „Frosch“ proizvoda“.

Nagradna akcija „More nikad nije bilo tako blizu“
10 NAGRADA – LETOVANJE NA KRITU AVIONOM ZA DVOJE + 1.000 x 7.000 dinara popust na aranžmane ili 3.000 dinara popust na avio-kartu


Sanjate super letovanje? Nema problema! Prijavite se za nagradnu akciju „More nikad nije bilo tako blizu“ i pokušajte da osvojite jednu od 10 glavnih nagrada – letovanje na Kritu avionom za dvoje preko turističke agencije „Fly Fly“. Za ostale učesnike ove akcije obezbedili smo 1.000 popusta na letovanje. Da li ćete izabrati popust od 7.000 dinara na aranžman ili 3.000 dinara popust na avio-kartu, samo je vaš izbor.

Nagradna akcija „Nek vas prati sreća u haljinama ’Sreća’!“
10 NAGRADA – 5 VENČANICA + 5 MATURSKIH HALJINA


Želite da na venčanju i maturi izgledate kao princeza? Može i to! Prijavite se za nagradnu akciju „Nek vas prati sreća u haljinama ’Sreća’!“ Imate mogućnost da osvojite 5 venčanica i 5 maturskih haljina Vladanke Celić, kreatorke i vlasnice salona „Sreća“.

A šta tačno treba da uradite da biste učestvovali u „Blic žena“ nagradnim majskim akcijama, saznajte u novoj „Blic ženi“, koja vas čeka na kioscima već danas!5 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Prevaranti od novina Blic zena redakcija ...

11. мај 2017. 00:28  
Blogger Sintijaaa је рекао...

Nije istinaaa divne novine dugo ih vec citam a i dokazano je da poklanjaju napisano

12. мај 2017. 22:11  
Anonymous Анониман је рекао...

Slažem se sa prvim komentarom, neviđeni prevaranti, inače igram nagradne igre stalno, i pratim sva dešavanja, blic žena i večernje novosti ne dele ništa sve je namešteno...

15. мај 2017. 09:23  
Blogger Sintijaaa је рекао...

Ja sam prvi put igrala nesto kod njih i osvojilaaa a nisam verovala ni u jednu nagradnu igru

17. мај 2017. 21:16  
Anonymous Анониман је рекао...

@Sintija, a sta ste osvojili ako nije tajna? ja sam non stop igrala i moram reci bila prilicno kreativna (da napomenem da sam dobila vec 4 egzoticna putovanja) i stalno dobijam nesto ali od njih nikada nista nisam dobila!

23. мај 2017. 18:21  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

Везе ка овој поруци:

Напревите везу

<< Почетна