понедељак, 03. децембар 2007.

Pulsirajte i osvojitePravila nagradne igre “Pulsirajte i osvojite”

- Nagradni kuponi “Pulsirajte i osvojite” će biti objavljivani svakog četvrtka u magazinu Blic Puls, od 04. oktobra do 27. decembra 2007. Kupon treba da otvorite po perforaciji i pogledate da li ste osvojili nagradu ili pravo za učestvovanje u finalnom izvlačenju Puls super nagrada.

- Ako ste osvojili nagradu, morate da se javite na telefon +381 11 353-7575 u periodu od 17-19h u roku od 6 dana od datuma izlaska magazina u kom ste osvojili nagradu, a najkasnije do prvog utorka do 19h . Operateru treba da prijavite šifru kupona i vaše lične podatke ( ime i prezime, adresu, JMBG, i broj telefona), i na taj način ostvarite pravo na nagradu. Ukoliko se ne javite u tom roku gubite pravo na nagradu.

- Pri preuzimanju nagrada morate da dostavite dobitni kupon ” Pulsirajte i osvojite ” , u celini, bez oštećenja, sa šifrom, dobitkom i popunjenim podacima na Puls kuponu, kao i lični dokument.

- Dobitnici nagrade mogu preuzeti u roku od 30 dana od dana ostvarivanja prava na nagradu.

- Ako ste osvojili pravo na učešće u finalnom izvlačenju morate da popunite podatke na Puls kuponu (ime i prezime, JMBG, adresu i broj telefona), i pošaljete kupon na adresu Kraljice Marije 1/IX, 11000 Beograd, sa naznakom ” za nagradnu igru Pulsirajte i osvojite ” , ili da kupon ubacite u kutiju ” Pulsirajte i osvojite ” , u holu zgrade Inex Interexport, na istoj adresi.

- Izvlačenje dobitnika će se obaviti 10. januara 2008. godine, a imena dobitnika će biti objavljena u magazinu Blic Puls 17. januara 2008.

- U nagradnoj igri nemaju pravo učešća zaposleni u ”Blic Magazinu”, ”Blic Pressu ”, ”Blic Marketingu”, ”Euro Blic Pressu”, ”APM Printu”, i preduzećima koja su obezbedila nagradni fond i učestvovala u izradi kupona, kao i članovi njihovih užih porodica.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна