четвртак, 17. јануар 2008.

1 protiv 100


Ovaj kviz sam još pre nekoliko godina gledao na nemačkom RTL-u i moram da priznam da mi se mnogo svideo. Sve do sada nismo imali priliku da ga gledamo na domaćim kanalima, ali uskoro će na televiziji PINK početi emitovanje kviza 1 protiv 100. O čemu se radi?
Kako i sam naziv kaže 1 takmičar se bori protiv "gomile" od 100 drugih takmičara odgovarajući na pitanja iz opšte kulture. Posle svakog tačnog odgovora njegova zarada je proporcionalna broju netačnih odgovora od onih 100 takmičara i množi se sa odgovarajućim iznosom. Potom ispadaju iz igre ti što su dali netačan odgovor, a takmičar se bori protiv ostalih (npr. njih 87). Ukoliko pogrešno odgovori na postavljeno pitanje gubi sav osvojen novac, koji se potom ravnomerno raspoređuje na preostale takmičare, koji su do tada davali tačne odgovore. Takmičar ima mogućnost da preskoči 3 pitanja, ali kad izabere tu opciju osvojena suma do tada mu se prepolovi. Takmičar ima mogućnost i da uloži džokera "X2" na neko pitanje, što omogućava da osvoji duplo više novca na to pitanje, naravno ako je dao tačan odgovor.
Više informacija o kvizu, prijavama i početku emitovanja potražite na sajtuwww.emotion.co.yu. Ukoliko želite da vidite kako zapravo izgleda ovaj kviz, pogledajte ovu online igricu!
Ovaj kviz možete gledati na HRT1 četvrtkom i nedeljom u 20:15.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна