петак, 25. април 2008.

"Živi kao Knjaz II"Nagradna igra se priređuje od 15.05.2008. do 15.07 2008. godine.
Proizvod koji učestvuje u nagradnoj igri je u posebno obeleženoj promotivnoj ambalaži. Da bi učestvovao u nagradnoj igri, potrošač treba da pošalje najmanje 1 kod sa unutrašnjosti čepa, proizvoda Knjaz Miloš u pakovanju od 1.5 litra sa crvenim zatvaračem, putem SMS-a na broj 2656. Svaka SMS poruka sa poslatim kodom se tarifira sa 5 dinara + PDV. Svaki kod može biti poslat serveru samo jednom. Dobitnici nagrada se utvrđuju kompjuterskim putem po unapred utvrđenom rasporedu.
Nagrade su :
- 1 dan šopinga - će se izvlačiti svakog dana u toku trajanja nagradne igre. Srećni dobitnik će dobiti platnu karticu za kupovinu u iznosu od 300 evra. Platna kartica će biti namenjena za plaćanje roba i usluga i njima dobitnici neće biti u mogućnosti da izvrše podizanje gotovine.
- nedelja u raju - je nagradno putovanje za dve osobe i biće izvlačena svake nedelje. Svaki dobitnik će dobiti vaučer turističke agencije u vrednosti od 2.000 evra.
- mesec promene - biće izvlačena dva puta u toku trajanja nagradne igre - na svakih mesec dana po jedna nagrada. Svaki dobitnik će dobiti vaučer u protivvrednosti od 5.000 evra
i glavna nagrada
- 3 godine besplatnog života - biće dodeljena na kraju nagradne igre. Dobitniku će biti uručena platna kartica, na koju će se u periodu od 36 meseci od dana preuzimanja nagrade uplaćivati po 1.000 evra mesečno u dinarskoj protivvrednosti. Platna kartica će biti namenjena za plaćanje roba i usluga i njima dobitnici neće biti u mogućnosti da izvrše podizanje gotovine.

Rezultati izvlačenja nagradne igre "Živi kao Knjaz II"

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна