уторак, 9. септембар 2008.

„Imamo jedni druge“


USLOVI KONKURSA:

Konkurs za izbor najbolje fotografije na temu „Imamo jedni druge“

Učestvujte u konkursu za izbor najbolje fotografije na temu „Imamo jedni druge“
koji organizuje Mobilna telefonija Srbije.

Propozicije konkursa:

Konkurs je otvoren od 01.09.2008. godine do 30.09.2008. godine.

Konkurs je isključivo amaterskog karaktera, a pravo učestvovanja imaju svi korisnici MTS-a koji putem MMЅ servisa pošalju fotografije na broj 5565. Korisnik može poslati neograničen broj fotografija odnosno predloga za učestvovanje u Konkursu.

Slanje MMЅ-a na definisani kratki broj se tarifira po promotivnoj ceni od 5 dinara, bez PDV-a, a u sklopu kampanje povodom 10-og rođendana Mobilne telefonije Srbije.

Poslati predlozi za učestvovanje u Konkursu biće izloženi na WEB i WAP portalu „Mondo“, pri čemu će moderator vršiti selekciju fotografija koje će biti objavljene odnosno koje će učestvovati u Konkursu, a u cilju sprečavanja postavljanja sadržaja lascivnog ili uvredljivog karaktera.

Svaka fotografija poslata putem MMЅ servisa na gore naznačeni broj, po izvršenoj selekciji moderatora, dobija određenu šifru, a korisnik će automatski biti obavešten putem ЅMЅ-a da je poslata fotografija primljena za učešće u Konkursu.

Samim učestvovanjem u Konkursu, pobednici istog prihvataju da MTS, u cilju promovisanja WEB i WAP portala „MONDO“ kao i MMЅ servisa „Mondozoom“, može koristiti nagrađene fotografije bez ikakvog ograničenja i bez plaćanja ikakvih dodatnih naknada pobednicima.

Za prvih deset autora najboljih fotografija kao nagrada predviđen je mobilni telefon Samsung G810.

Glasanje za izbor najlepše fotografije će se obavljati u periodu od 01.10.2008. godine do 15.10.2008. godine, i to putem WEB i WAP portala „Mondo“. Na WEB portalu „Mondo“ pravo glasa imaju svi korisnici istog uz prethodnu registraciju na portalu, dok na WAP portalu „Mondo“ pravo glasa imaju isključivo korisnici mreže MTS.

Glasanje se obavlja na način da svaki korisnik daje ocenu od 1-5 po predlogu, s tim da se svaki predlog može oceniti samo jednom od strane jednog korisnika.

Po završenom glasanju od strane korisnika, izvršiće se evaluacija ocena, i to po sistemu srednje ocene i broja glasova.

MTS će nagraditi deset predloga koji su najbolje ocenjeni odnosno rangirani.

U roku od 7 dana od dana završetka glasanja, dobitnci nagrada će biti obavešteni putem telefonskog poziva, pozivanjem korisničkog broja sa koga je i poslat predlog za učestvovanje u Konkursu.

Po prethodno izvršenoj proveri identiteta pobednika, dodela nagrade će se izvršiti ličnim uručenjem u roku od 15 dana od dana završetka glasanja.

Nakon završetka Konkursa, najbolji rad će biti prezentovan javnosti putem WEB i WAP portala „Mondo“ i servisa „Mondozoom“.

2 Коментари:

Blogger praznik za usi је рекао...

Danas je 16-ti dan od zavrsetka konkursa, da li po nepisanom srpskom pravilu cekamo zadnji dan da ispunimo svoje obaveze ili je nesto drugo po sredi ali Ja jos nisam dobio osvojenu nagradu telefon Samsung G810. U propozicijama konkursa pisalo je da ce nagrada biti urucena u roku od 15. dana od zavrsetka konkursa i nista u malo predjasnjem razgovoru sa operaterom mts-a receno je da ce nagrada biti poslata sledece nedelje putem mts expresa sto uveliko probija rok urucenja.

Ovim putem izrazavam nezadovljstvo zbog necijeg nemara u radu.

Za ovakvu veliku i renomiranu firmu sramota je da kasne sa nagradama. sta onda da ocekujemo od ostalih?

31. октобар 2008. 12:49  
Blogger praznik za usi је рекао...

Nagrada Samsung G810 je stigao danas

4. новембар 2008. 14:57  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна