понедељак, 8. децембар 2008.

Kviz Familijada


Termin: Radnim danima u 18.30
Trajanje: 60 minuta

Familijada je najomiljeniji porodicni kviz u preko 20 zemalja, a od 17. novembra 2008. moći će da ga prate i gledaoci u Srbiji na televiziji Avala.

Familijada je pravi porodični kviz koji će biti nešto potpuno novo na našem tv tržištu. Familijada nije kviz znanja u kome će porodice odgovarati na pitanja iz opšte kulture, već će pogađati i naslućivati koji su bili najčešći odgovori koje su na zadatu temu dali gledaoci, odnosno ljudi obuhvaćeni ozbiljnim istraživanjem i različitim anketama.

Voditelj Familijade je glumac Aleksandar Srećković Kubura.

Kviz će se emitovati od ponedeljka do petka, a svake sedmice takmičiće se po 6 porodica. Ceo serijal Familijade ima ukupno 105 epizoda.

Učesnici Familijade će se boriti za vredne nagrade:

novčani vaučeri,
vučeri za kupovinu robe široke potrošnje,
robne nagrade,
kursevi za učenje stranih jezika,
kao i druge vredne nagrade.


Familijada je jedan od retkih kvizova u kome svi učesnici dobijaju nagrade i niko kući ne odlazi praznih ruku. Sponzori koji su obezbedili vredne nagrade za sve učesnike kviza Familijada su: Ardo, Adidas, Metalac posuđe, ERC Commerce, OMV, Fruvita, Kolarac, Tahirović, Big blue, Restoran Amici, Hotel babe, Proptiki, a u narednim epizodama kviza pridružiće im se i druge firme i kompanije.

FAMILIJADA - urnebesni kviz u kome učestvuju cele porodice, pravo je mesto da se pokaže poznavanje sveta u kome živimo!

PRIJAVITE SEBE I ČLANOVE SVOJE PORODICE NA BROJ TELEFONA 0900 011 011 ILI POŠALJITE SMS SA TEKSTOM FAMILIJADA NA 2623.

1 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

imam 2 pitanja,prvo jel ima neka prijava putem e-mail-a,a druga jel mi moramo da budemo u nekom srodstvu da bi stekli pravo da ucestvujemo posto hocu da se prijavim sa jos 3 druga ?

27. март 2009. 14:26  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна