субота, 27. децембар 2008.

Tvoj svet očima Robota


Konkurs za izbor najboljih video klipova napravljenih mobilnim telefonom na temu „Tvoj svet očima Robota"

Učestvujte u konkursu za izbor najboljih video klipova na temu "Tvoj svet očima Robota" koji organizuje Mobilna telefonija Srbije.
Propozicije konkursa:

Konkurs je isključivo amaterskog karaktera, a pravo učestvovanja imaju svi korisnici MTS-a koji putem veb stranice MONDO pošalju svoje radove. Korisnik može poslati neograničen broj video klipova u trajanju do 3 minuta, odnosno predloga za učestvovanje u Konkursu.

Slanje video klipova se ne naplaćuje.

Poslati video klipovi za učestvovanje u Konkursu biće izloženi režiseru spota Ivanu Šijaku i timu moderatora konkursa koji će izabrati najbolje i uvrstiti u zvanični video spot grupe Darkvud Dab za pesmu "Robot".

Samim učestvovanjem u Konkursu, pobednici istog prihvataju da MTS i grupa Darkvud Dab, mogu koristiti izabrane video klipove bez ikakvog ograničenja i bez plaćanja ikakvih dodatnih naknada pobednicima.

Za prva 3 autora najboljih video klipova čiji će radovi biti uvršćeni u zvanični video spot „Robot“ predviđena je sledeća nagrada:

1. Mobilni telefon Samsung L770

Dok će autori preostalih radova uvršćenih u konačnu verziju spota biti simbolično nagrađeni novim albumom grupe i majicama Darkvud dab sa grafikom robota.

Konkurs je otvoren od 08.12.2008. godine do 31.12.2008. godine.

U roku od 7 dana od dana završetka Konkursa, dobitnici nagrada će biti obavešteni putem telefonskog poziva, pozivanjem korisničkog broja koji je upisan u predlogu za učestvovanje u Konkursu.

Po prethodno izvršenoj proveri identiteta pobednika, dodela nagrada će se izvršiti ličnim uručenjem u roku od 15 dana od dana završetka Konkursa.

Nakon završetka Konkursa, najbolji radovi će biti prezentovani javnosti putem WEB i WAP portala „Mondo“.

0 Comments:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна