петак, 23. јануар 2009.

Da li si prava kupoholičarka?


Puls, Taramount film i IP Laguna vas pozivaju da se priključite akciji “Da li si prava kupoholičarka?”, organizovanu povodom premijere filma “Ispovesti kupoholičarke” 12. februara 2009. u Sava Centru i objavljivanja box seta, koji se sastoji od svih pet naslova iz serijala knjiga o Kupoholičarki, spisateljice Sofi Kinsele.
Ukoliko misliš da imaš jedinstven stajling, ukoliko ne možeš da odoliš šopingu, i rasprodajama, ukoliko su saveti iz modnih magazina tvoj životni imperativ, pravo je vreme da to i dokažeš.
Nabaci svoje najbolje krpice i modne detalje i učestvuj u izboru za najkupoholičarku!
Žiri sastavljen od novinara odlučivaće o najstajlingu prijavljenih takmičarki.
Kupoholičarke koje ne žele da se takmiče pozivamo da dođu na koktel, učestvuju u nagradnoj igri i dobiju po koji modni savet od članova žirija.
Veliko finale održaće se u subotu 7. februara 2009. u 12h na najšoping mestu - šoping-molu Delta City, gde će se tri najuspešnije kupoholičarke, u paru sa tri poznate ličnosti, takmičiti za prestižnu titulu NAJKUPOHOLIČARKA. Finalistkinje će u nekoliko radnji morati da dokažu da su najveštije kupoholičarke i to kroz uspešnu realizaciju određenih kupoholičarskih zadataka!
Sve učesnice očekuju zanimljive nagrade dok će „Najkupoholičarka“ osvoijiti poklon putovanje na najšoping destinaciju - Rim, gde će provesti 5 dana.

Registracija na sajtu:
http://www.blicpuls.com/puls/strane/kupoholicarka.php

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна