недеља, 25. јануар 2009.

SOS kanal SMS aukcija


U sms aukciji mogu da učestvuju svi gradjani koji putem sms pošalju svoju ponudu za kupovinu montažne kuće od 100 m2 na broj 5111. Kupac će biti onaj ko pošalje NAJNIŽU, JEDINSTVENU ponudu.
Posle svake poslate ponude na broj 5111, učesnik aukcije dobiće obaveštenje da li je njegova ponuda registrovana. Cena sms aukcije je 50 din + pdv za Telekomovu mrežu, odnosno 100 din + pdv za ostale mreže.
SMS aukcija traje do 20. marta 2009. , kada ce uživo u programu biti saopšteno koja je ponuda najniža i jedinstvana i ko je stekao pravo da kupi kuću. Telefonom u program će se uključiti gledalac sa tom ponudom i potvrditi da li prihvata kupovinu kuće po ceni koju je licitirao. Kupac je dužan da obezbedi plac, kao i sve potrebne dozvole (iz katarsta, distribucije, vodovoda...), da plati porez na kuću.
Licitira se u dinarima. Najniža cena za licitaciju je 1 dinar, a licitiraju se celi brojevi, bez decimala. Isti gradjanin može poslati neograničen broj sms ponuda. U licitaciji ne mogu da učestvuju zaposleni na SOS kanalu, kao ni članovi njihove uže porodice.
U okviru kampanje SOS kanala KUPITE NAJJEFTINIJE, je i aukcijska prodaja MONTAŽNE KUĆE, kao i emisija KUPITE NAJJEFTINIJE.
U emisiji KUPITE NAJJEFTINIJE svakodnevno u program će se uključiti gledalac koji toga dana pošalje najveći broj sms ponuda. Njega će voditelj emisije pozvati telefonom, postaviti mu jedno lako pitanje i za tačan odgovor gledaocu pripada neka novčana ili robna nagrada.
Detaljnije o ovoj SMS aukciji potražite na sajtu SOS kanala.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна