уторак, 24. март 2009.

Uz Pampers, Vaša beba igrom otkriva svet


Kako učestvovati:
* Kupite Pampers pelene i maramice (New Baby, Active Baby ili Let’s Go) iz bilo koje prodavnice, isecite medvediće sa pakovanja. Pažnja! Medvedići sa pakovanja Pampers pelena se razlikuju od medvedića na pakovanjima Pampers vlažnih maramica. Ukoliko sakupljate medvediće sa pakovanja Pampers maramica, morate da znate da je jedan isečeni medvedić sa pakovanja Pampers maramica = 1 poen, dok jedan medvedić sa pakovanja Pampers pelena ursulet = 3 poena.
* Zalepite na karton vernosti odgovarajući broj Pampers medvedića koji nose neophodan broj poena za igračku koji želite da dobijete za svoju bebu (pogledajte tabelu ispod koja sadrži broj poena neophodnih za svaku igračku). Pošaljite nam karton vernosti u već adresiranoj koverti koju ste primili zajedno sa kartonom vernosti. U slučaju da niste primili karton vernosti u već adresiranoj koverti poštom (u periodu od 1. februara 2009 do 20. juna 2009), možete kontaktirati agenciju Care Direct i zatražiti jedan edukativno-promotivni paket od agencije. Edukativno promotivni paket koji se sastoji od brošure, pisma, kartona vernosti i već adresirane koverte se daje besplatno bilo kome ko ga zatraži od agencije Care Direct, i takođe će biti slat poštom od strane Organizatora u periodu od Februara 2009 do kraja Juna 2009, besplatno, majkama koje su se porodile 2 meseca ranije a dale su svoju pismenu saglasnost da se njihovi podaci unesu u Pampers bazu podataka. U Pampers bazi podataka nalaze se samo majke koje su dale svoju pisanu saglasnost da budu dalje kontaktirane od strane Pampers robne marke. Podaci u Pampers bazi prikupljeni su putem kartona koje su majke primile zajedno sa Pampers edukativnim paketom u porodilištu.

* Od 1 februara 2009 do 30 juna 2009, majke, sa bebama starosti 2 meseca, primiće poštom edukativno-promotivni materijal kampanje (brošuru, karton vernosti, pismo i unapred adresiranu kovertu). Svakog meseca, Organizator će slati edukativno – promotivni materijal za kampanju, poštom, majkama koje su se porodile dva meseca ranije i dale su svoju pismenu saglasnost u porodilištu da primaju i u budućnosti poruke od strane Pampers brenda/ Procter & Gamble kompanije.
* Majke mogu poslati agenciji Care Direct poštom popunjene kartone vernosti od 1 februara 2009 do najkasnije 31 decembra 2009. Koverte sa poštanskim datumom nakon 31. decembra 2009 neće više biti prihvaćene.

Detaljnije o ovoj promotivnoj akciji pogledajte na ovom sajtu.

8 Коментари:

Blogger dolinaj је рекао...

Prevaranti nikada necete dobiti hodalicu jer to i nemaju,samo lazu i varaju ljude! ostave te da cekas i po par nedelja i kada ti njih nazoves oni se kao izvinjavaju jel im je bas sada nestalo i da biras one druge igrackice i to ces dobiti za par nedelja ako i to ne nestane u medjuvremenu! PREVARANTI!!!!

9. јул 2009. 19:04  
Blogger soana је рекао...

zalosno, ali to bas lici na nas, a ja jos uvek cekam....

20. август 2009. 23:45  
Blogger Unknown је рекао...

poslali smo za igracku od 90 poena ali Vi se ne javljate...

19. новембар 2009. 23:34  
Blogger Unknown је рекао...

poslali smo 90 poena ali vi se ne javljate....

19. новембар 2009. 23:37  
Blogger Unknown је рекао...

Poslali smo za igracku od 90 poena i cekamo vec 2 meseca.......

2. децембар 2009. 15:02  
Anonymous Анониман је рекао...

Nama je stigla guralica Samo ih je bilo malo. Nisu prevaranti. Svaka cast na nagradnoj igri i nadam se da ce je opet organizovati

18. јануар 2010. 15:37  
Blogger bubamara је рекао...

Imam starije dete i za njega sam 2007. slala medvedice i nikada nismo dobili igracku!!!!!! Sada imam bebu i pocela sa ih sakupljati, ali ne znam cemu. Prevara!

23. јануар 2010. 09:55  
Anonymous Анониман је рекао...

Moram da demantujem sve one, koji na zalost nisu docekalli igracke.Hodalica mi je stigla za nepune dve nedelje, a kuponi poslati par dana od objavljivanja nagradne kampanje.Ako pogledate fond nagrada, verovatno ce stvari biti jasnije, zato sledeci put, svi u niski start.

31. јануар 2010. 22:50  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна