среда, 8. април 2009.

Ja imam talenat!


"Ja imam talenat" je novi spektakularni takmičarski TV show program, koji će uskoro da se prikazuje na RTV Pink za područja Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, preko zemaljskih i kablovskih mreža i preko satelita. Cilj i suština serijala "Ja imam talenat!" je da ohrabri građane da pokažu svoj skriveni, ili već znani talenat, ili veštinu i da tako naprave preokret u svom životu.
Pobednik stiče slavu, dovoljno keša da iz osnova promeni život i druge vredne nagrade. Vrednije od svega: pobednik ima šansu da napravi međunarodni profesionalni ugovor, za svoj amaterski talenat ili veštinu. Mogu da se takmiče pevači, muzičari, horovi, trupe, igrači, akrobate, dreseri sa svojim ljubimcima, glumci, pantomimičari, imitatori, zabavljači, mađioničari, žongleri i oni sa sasvim neobičnim i retkim veštinama. Mogu da nastupaju pojedinačno, ili grupno, porodice, klubovi, udruženja, dečji vrtići, škole, društva penzionera, kulturno umetnička društva... SVI!
Na sajtu "ja imam talenat" možete popuniti prijavu za učešće.

Možete se prijaviti i putem SMS -a , tako sto ćete ukuati: Ime Prezime Mesto i Vaš talenat i sve to poslati na 4820 (cena SMS-a je 40 din. + pdv).

Valjda se naći i kod nas neka talentovana poput Suzan Bojl.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна