петак, 14. август 2009.

NIKEiD Euroleague Fantasy Challenge


Kako igrati "NIKEiD Euroleague Fantasy Challenge"?
1. korak
Logujte se na sajt http://fantasychallenge.euroleague.net, kliknite na REGISTER HERE, pročitajte uslove i pravila (eng. Terms and Conditions) i popunite formular na engleskom. Ne zaboravite da email adresa koju ste ukucali mora biti validna.
2. korak
Nakon registracije proverite inbox vaše email adrese koju ste napisali pri registraciji. Ako Vam je registracija prihvaćena, stići će Vam email od NIKEiD Euroleague Fantasy Challenge. Da bi potvrdili registraciju potrebno je da kliknete na link unutar te poruke, tj. emaila.
3. korak
Na sajtu NIKEiD Euroleague Fantasy Challenge popunite Vaše korisničko ime i lozinku koje ste ukucali pri registraciji. Kliknite na ENTER.
4. korak
Kliknite na "Create Team", tj. napravi tim. Nova stranica koju otvorite će imati 10 praznih mesta za igrače. Prvo, imenujte Vaš tim! Zatim kliknite na dugme "BUY" i kupite Vaših 10 igrača u ukupnoj vrednosti od 500 kredita. Kupite igrače za svih 10 praznih mesta. Tim sa manje od 10 igrače neće biti validan!
5. korak
Kada ste izabrali 10 igrača za 500 kredita ili manje, kliknite na link "CONFIRM TEAM" koje se nalazi iznad imena Vašeg tima. Sada imate svoj "NIKEiD Euroleague Fantasy Challenge" tim.
Ne zaboravite da možete da menjate koliko god hoćete Vaše igrače, pa čak i ceo tim sve do početka Eurolige 20. oktobra 2009. Kada počne Euroliga moći ćete da menjate samo 3 igrača nedeljno.
Detaljna pravila pročitajte na sajtu fantasychallenge - Games rules.
Nagrade su:
košarkaške lopte, majice, dresovi sa potpisima itd.
Glavna nagrada - za tim koji je skupio najviše poena tokom regularne sezone i TOP16
Putovanje za dvoje na Final Four Eurolige, uključujući 2 avionske karte, 4 noćenja u hotelu, 2 karte za sve Final Four utakmice i Euroleague oficijelna večera.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна