среда, 21. октобар 2009.

Press karavan


Press patrola obilazi Srbiju, svakoga koga sretne sa primerkom Pressa obradovaće vrednim poklonom! Spremili su mobilne telefone, fotoaparate, zimovanja...
"Press karavan" danas ponovo kreće! Vernim čitaocima deli vredne poklone. Press patrola će obilaziti mesta širom Srbije i svima koje na ulici, u kafiću, prodavnici, gradskom prevozu sretne sa primerkom Pressa u ruci deliće vredne poklone!
Pressovce očekuju mobilni telefoni, fotoaparati, vaučeri za odmor u hotelu "Mona" na Zlatiboru, mp5 plejeri, televizori, bicikli... "Press karavan" će u narednih nekoliko nedelja obići desetine gradova širom Srbije!
Poštovani čitaoci, ovo nije nagradna igra, ovo nije kviz, ovo je poklon akcija! Nema nikakvih kupona, nema nagradnih pitanja i rešavanja zadataka. Potrebno je samo da kupite Press kod vašeg prodavca novina i osvrnete se oko sebe. Ukoliko vas Pressova patrola vidi sa primerkom Pressa, iznenadiće vas vrednim poklonom!
Vaše je, dakle, samo da kupite Press, a Pressova patrola će Vas, pre ili kasnije, sigurno naći i obradovati vrednim poklonom.

1 Коментари:

Blogger micika је рекао...

da li moze pres da mi odgovori kupujem pres ali u prodavnici ispred zgrade u Borci gde i zivim a tu ne dolazi Press karavan kako ja onda mogu ocekivati nagradu.

25. октобар 2009. 19:09  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна