среда, 25. новембар 2009.

Hello! traži nove generacije za dobre vibracije


Pravila konkursa
Na konkurs "Hello! dobre vibracije" mogu se prijaviti svi bendovi sa teritorije Srbije, koji imaju autorsku pesmu i koji do sada nisu snimili visokobudžetni spot.
Takmičarske numere moraju biti na srpskom jeziku, u mp3 formatu i ne duže od 4 minuta.
Pesme bi trebalo da pripadaju nekom od sledećih muzičkih pravaca: rok, pop, hip-hop, r´n´b, electro, heavy metal, jazz, soul, dance, disco, punk, alternativa, funk, reggae, world i eksperimentalna muzika.
Konkurs i prijava bendova je počela 12. novembra 2009, a vaše pesme možete prijavljivati do 31. marta 2010. godine.
Glasanje i izbor mesečnih pobednika
2. novembra 2009., paralelno sa prijavom na konkurs, počinje i glasanje za takmičarske numere, putem kojeg će biti izabran hit meseca. Glasanje traje do poslednjeg dana u mesecu – 30. novembra, u 12h.
Tokom trajanja konkursa biće izabrano 5 mesečnih pobednika (novembar - mart) koji će ući u finale i konkurenciju za glavnu nagradu konkursa.
Nagrada za pobednika meseca je produkcija pesme po izboru, Hello! voćni paket za svakog člana benda, gostovanje u muzičkom serijalu "Hello! dobre vibracije" u jutarnjem programu "Dizanje" na radiju B92, dodatna promocija putem medija.
Pobednik konkursa "Hello! traži nove generacije za dobre vibracije"
Od pet mesečnih pobednika, odnosno finalista konkursa, krajem aprila 2010. godine biće izabran pobednik konkursa "Hello! traži nove generacije za dobre vibracije".
Pobednika konkursa će izabrati žiri na čelu sa Dejanom Cukićem, a uz pomoć glasova publike koji budu pristigli putem portala www.hellovibracije.rs i putem sms-a.
Pobednik konkursa "Hello! traži nove generacije za dobre vibracije" osvojiće snimanje visokobudžetnog muzičkog spota, snimanje letnje reklamne kampanje za Hello! voćne napitke, a pobednička pesma i bend dobiće intenzivnu medijsku promociju.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна