среда, 2. децембар 2009.

Trivago Božićno takmičenje


Trivago Srbija još jednom učestvuje u međunarodnom takmičenju koje za svoje platforme organizuje međunarodna onlajn zajednica putnika trivago, u trajanju od 1. do 24.decembra 2009. godine (u 23h59). Dovoljno je napisati jednu kritiku (članak) o ličnom iskustvu koje se tiče boravka u nekom hotelu ili posete nekoj atrakciji, da bi se dobio loz koji može doneti jedan od besplatnih hotelskih vaučera za objekte u različitim gradovima Evrope!
Svaka kritika koja dobije srednju ocenu 50% i više učestvuje u izvlačenju nagrada, i to za taj dan i sve ostale dane koji preostaju. Da bi članak dobio srednju ocenu 50% i više, potrebno je da kritika ima najmanje 10-15 redova i da opisuje lično proživljeno iskustvo (kritike od par redova, kopirani sadržaji i slično se odbijaju).
Da bi se napisala kritika, potrebno je upisati se na trivago. Upis na trivago je brz, jednostavan i besplatan, i ničim ne obavezuje, a članovi dobijaju i simboličnu nadoknadu za dodate sadržaje.
Šta mogu da osvojim?
Svakog dana možete osvojiti vaučer za dve osobe u trajanju od jednog vikenda u hotelima koji se nalaze u različitim gradovima. Novi prozor adventskog kalentara će se otvarati svakog dana, prikazujući hotel koji je na raspolaganju tog dana! Pogledajte Uslove i pravila takmičenja da biste saznali šta je uključeno u ponudu svakog hotela.
Napišite kritiku baš SADA!!!

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна