недеља, 24. јануар 2010.

Skijaj za dž u EU


Prоdužite rečenicu...Znate tu igru...Kada neko kaže prvu reč, pa svako u lancu doda još po jednu ili dve kako bi se dobila celovita rečenica...obično se to igralo na ispadanje, ali ovde se ne ispada.
Snimite sa mobilnim telefonom, kamerom, digitalnim fotoaparatom dok izgovarate ili pevate (ili...?) jednu dve reči i posle podignite taj snimak na ovaj sajt.
Veoma jednostavno, snimi i prebaci Džgovornici.
Za vašu registraciju i glasanje za naj rečenicu, dobijate 200 dinara kredita da pozovete bilo koga, bilo gde u svetu preko Detelfone programa koji je besplatan.
Za vašu registraciju i podizanje novog video klipa (tj. nove reči), dobijate 500 dinara kredita da se javite porodici i prijateljima u inostranstvu i zaista raspričate.
Ako pored svega toga pozovete 3 vaša prijatelja da se priključe, a oni to potvrde registracijom na sajtu, vas četvoro ste u igri za glavnu nagradu:
Skijanje u Bohinju (u Sloveniji) za sve 4 osobe i 1.000 evra džeparca! I tako 4 puta što je ukupno 16 osoba.
U trku za glavnu nagradu se možete još uključiti i kupovinom QVoucher kredita u vrednosti od 300 dinara, a to možete učiniti na najbližoj trafici, i naravno pozivanjem vaša 3 prijatelja.

1 Коментари:

Anonymous DZgovornica је рекао...

Uredništvo video bloga DZgovornica.rs vam se zahvaljuje na prenetom obaveštenju. Želimo da vašim posetiocima i vama darujemo preomo kodove u vrednosti od 200dinara za VoIP pozive korišćenjem DetelFone besplatnog programa.

Prvih 20korisnika koji se jave na detelbeograd at gmail.com i u subject napišu "
nagradneigre.blogspot.com" dobiće promo code od 200rds :D

Nadam se da će admin isto tako da nam se javi, kako bismo se i vama adekvatno odužili.

Hvala i srdačan prozdrav,
DZ :)

1. фебруар 2010. 13:34  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна