недеља, 25. април 2010.

Počinje radio rijaliti "Brojač"


Glavne zvezde ovog šou programa su Brojač - Voja Nedeljković, i Vozač - čovek po imenu Duško (37), koji radi za "Radio S" kao vozač i "svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji", saopštila je ova radio stanica.
Slušaoci treba da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: žene, bivše žene, troje dece, tasta i bivše tašte, kao i "mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško kao naivčina i dobričina je uvek stvoren za to", dodaje se u saopštenju.
Svakog radnog dana od osam do 18 časova Duško će se uključvati u program "Radija S" i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojaće kilometre koje je Vozač prešao.
"Slušaoci treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao", naveo je "Radio S".
Emisija će se emitovati do 31. maja, a slušalac koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobiće glavnu nagradu - novi "Renault Twingo".

BROJAČ – OBJAŠNJENJE UČEŠĆA:

Dnevnu nagradu osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om tačnu ili najpribližniju pređenu dnevnu kilometražu Twinga. Ukoliko ima više slušalaca sa istom kilometražom nagradu dobija onaj koji je vremenski prvi poslao.

Nedeljnu nagradu osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om ukupnu tačnu ili najpribližniju pređenu kilometražu za nedelju dana. Ukoliko ne postoji odgovor sa tačnom nedeljnom kilometražom nagradu osvaja najpribližnija kilometraža koja je prva poslata.

Glavnu nagradu – Renault TWINGO osvaja slušalac koji zna i pošalje sms-om ukupnu tačnu ili najpribližniju pređenu kilometražu Twingo za vreme trajanja celog kviza (6 nedelja). Ukoliko ne postoji odgovor sa tačnom kilometražom nagradu osvaja najpribližnija kilometraža koja je prva poslata.


Uključenje Brojača i Duška u program:

8.50h, 9.30h, 12.30h, 16.30h i 18.15h – radnim danima

Pregled dana: 20.00h – radnim danima

Slušaoci šalju SMS na sledeći način:

S_ ( broj kilometara koji je Duško prešao)
pošaljite na broj 5111
Cena sms-a 50 din + cena osnovnog sms-a + porezi
Poruka se može slati sa bilo koje naše mreže MTS, Telenor, VIP.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна