понедељак, 12. април 2010.

SONY ERICSSON FAN FOTOGRAF


Iskoristi jedinstvenu priliku i osvoji nagradno putovanje, za tebe i tvog ortaka, u Južnu Afriku na Fifa World CupTM 2010. Neponovljiva prilika da gledaš i fotografišeš utakmicu Srbija - Australija, iz prvog reda, na terenu sa fotoreporterima.
Pokaži kako te fudbal inspiriše, pošalji nam fotografiju, učestvuj u foto konkursu i rezerviši svoje mesto pored terena. Pored toga, možeš da osvojiš i jedan od tri Sony Ericsson mobilna telefona ili neku od mnogobrojnih vrednih nagrada.
Glasovi tvoje ekipe prave razliku, oni će odlučiti ko ide u Južnu Afriku. Pozovi prijatelje da glasaju za tvoju fotografiju i povedi jednog od njih sa sobom.
Iskoristi jedinstvenu priliku i osvoji nagradno putovanje, za tebe i tvog ortaka, u Južnu Afriku na Fifa World CupTM. Neponovljiva prilika da gledaš i fotografišeš utakmicu Srbija – Australija, iz prvog reda, na terenu sa fotoreporterima.

Sony Ericsson Vivaz vas vodi na Fifa World CupTM svetsko prvenstvo 2010. u fudbalu u Južnoj Africi na utakmicu Srbija – Australija. Učestvuj u Sony Ericsson Fan Fotograf foto konkursu, postavi do tri svoje fotografije inspirisane fudbalom i osvoji neku od Sony Ericsson nagrada. Sony Ericsson Fan Fotograf nagradni foto konkus je otvoren za prijave i glasanje od 7 aprila. do 10. maja 2010 godine.

Pozovi prijatelje da glasaju za tvoje fotografije, dvočlani žiri će na osnovu glasova publike proglasiti pobednika i dobitnike nagrada.

I nagrada – Put za dvoje, u Južnu Afriku na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine,
na utakmicu Srbija - Australija, uz pokriće svih troškova boravka i smeštaja

II, III i IV nagrada - Sony Ericsson mobilni telefon

Registrujte se i pošaljite svoju fotografiju.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна