недеља, 25. април 2010.

Voyage Bleu / Plavo putovanje


Ukoliko za vas izrazi kao: sloboda duha… nekomformizam… snaga ličnosti… spontanost… radost življenja… razumevanje… prihvatanje drugih… fleksibilnost stavova… sopstveni pogled na svet koji nas okružuje… – predstavljaju nešto poznato, nešto s čim živite svaki dan – onda ste spremni da se pridružite na Plavom putovanju – Voyage Bleu!
Svoje radove, svi zainteresovani mogu da predaju tokom trajanja radionica koje će se održavati u O3ONE-u, od 26. aprila – 6. maja 2010. godine, koje će voditi moderator iz oblasti koje su zastupljene na konkursu.

Nagrada za najbolji rad će biti dodeljena u novčanom iznosu školarine za jednu godinu studija u Srbiji, dok će druga i treća nagrada biti Inter rail karta za put po Evropi i trista eura, kao i lap top. Radovi koji se na najbolji način približe ideji slobode i urbanog, biće i učesnici završne izložbe ovog projekta.

Radove mozete dostaviti od ponedeljka 26.04.2010. u galeriju Ozon, Andricev venac 12, svakog dana od 12-20h. Ili, ukoliko niste u mogucnosti, poslati na mail voyagebleu.konkurs@gmail.com

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна