субота, 8. мај 2010.

Kubeti nagradna igra non-stop


Kada imaš najveću koncentraciju na času? Kada si skoncentrisan, miran, tih i ne prepisuješ od drugova? Pa to je kada se igraš sa svojim PSP ispod stola. I tako ti svaki čas postaje zanimljiv.
Svake nedelje, između 10. maja i 28. juna 2010., Kubeti ti daje šansu da osvojiš 2 PSP konzole, 6 mp3 plejera i 100 luckastih privezaka za ključeve. Prvo što treba da uradiš je da registruješ profil na sajtu.

Unesi kod
Na unutrašnjosti svakog PROMO-PLAY Kubeti pakovanja

naćićeš jedinstveni kod sastavljen od 8 simbola (to podrazumeva da znaš da čitaš i pišeš).
Svaki kod je jednak 1 kubeti-poenu. Unesi ih u svoj profil. Što više imaš to bolje. Svake nedelje, onaj sa najviše bodova će dobiti novi PSP. Ako ne sakupiš najviše u prvoj rundi, ne brini, imaš joše tri nedelje fore da dobiješ PSP iz snova, a mi ćemo čuvati kodove koje si uneo. Dok štediš za PSP, mi ćemo svake nedelje izvlačiti i dobitnike 100 privezaka za ključeve i 5 mp3 plejera.
Zapamti, kodovi su važni, ali to nije sve. Oslobodi svoju maštu i završi jedan od ovih ludih Kubeti klipova gledaj video.

Kubetiraj sliku
Okači sliku, dodaj joj neke Kubeti likove i objavi je u galeriji vidi demo. Tvoja kreacija bi trebalo da bude dovoljno dobra da privuče tuđe glasove. Ako tvoj klip ima najviše glasova, PSP je tvoj. Svakog ponedeljka glasovi se poništavaju i glasanje počinje iznova. Možeš da šalješ onoliko ideja koliko god ti padne na pamet.

Glasaj
Možeš da glasaš samo ukoliko si registrovao svoj kod i zato nateraj ceo razred da glasa za tebe. Svaki kod je jednak jednom glasu. Svake nedelje, jedan od onih koji je glasao za nedeljnog pobednika će takođe dobiti mp3 plejer. I zato što mi zaista želimo da osvojiš neku nagradu, kodovi koje si koristio za glasanje će se takođe računati za bodove koje sakupljaš za PSP i izvlačenje koje ti može doneti mp3 plejere i priveske za ključeve.

PRAVILA NAGRADNE IGRE U ROBI I USLUGAMA
„Kubeti – igra non-stop“

1 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

zasto nigde ne mogu da nadjem da kupim taj kubeti promo play pakovanje ako neko moze da mi pomogne neka odgovori zivim na novom beogradu

15. мај 2010. 14:42  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна