среда, 9. јун 2010.

FOTO KONKURS „50 GODINA UNIVERZITETA U NOVOM SADU“


U okviru proslave 50. jubileja, Univerzitet u Novom Sadu (UNS) raspisuje konkurs za fotografije koje za temu imaju život Univerziteta od njegovog osnivanja do današnjih dana, u svim gradovima gde su sedišta njegovih fakulteta – Novom Sadu, Somboru, Subotici i Zrenjaninu.

Uslovi učešća na Konkursu
Radovi koji se dostave u okviru konkursa se ne vraćaju. Prijavljivanjem na konkurs autori garantuju da je fotografija njihovo autorsko delo i daju saglasnost da prenose pravo na korišćenje fotografija na organizatora konkursa. Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje... prispelih fotografija).

Način učestvovanja na Konkursu:
Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani građani. Maksimalan broj fotografija koje jedan učesnik može poslati na konkurs je pet (5). Fotografije za konkurs slati isključivo u digitalnom formatu na CD-u sa naznakom „ZA FOTO KONKURS“ na sledeću adresu: Univerzitet u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 5, 21000 Novi Sad, ili putem i-mejla na adresu fotokonkurs2010@uns.ac.rs, u jednom od sledećih formata: - 30x40 u 300dpi - 30x45cm u 300dpi - 40x60cm u 300dpi Uz fotografije obavezno poslati podatke o autoru: ime, prezime, kontakt adresa, kontakt telefon i e-mail.

Izbor fotografija
Stručni žiri će oceniti radove prispele na konkurs i dodeliti tri nagrade:

- I nagrada u iznosu od 30.000 dinara
- II nagrada u iznosu od 20.000 dinara
- III nagrada u iznosu od 10.000 dinara


Povodom obeležavanja 50. jubileja Univerziteta u Novom Sadu biće priređena izložba odabranih fotografija pristiglih na Konkurs. Rok za podnošenje radova Rok za podnošenje fotografija u skladu sa propozicijama Konkursa je 15. jun 2010. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti putem imejla: fotokonkurs2010@uns.ac.rs .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна