субота, 3. јул 2010.

KIA World Cup nagradna igra


U Nagradnoj igri može da učestvuje svako punoletno fizičko lice koje ima prebivalište u Republici Srbiji, koje prihvata ova Pravila i koje uredno popunjen kupon ubaci u odgovarajuću obeleženu kutiju koja će se nalaziti na unapred određenim benzinskim stanicama „Lukoil-Beopetrol“ a.d. kao i u objektima Priređivača i objektima ovlašćene dilersko-servisne mreže Priređivača.
U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni kod Priređivača, zaposleni u kompanijama koje čine ovlašćenu dilersko-servisnu mrežu Priređivača, kao ni članovi njihove uže porodice.
Fizička lica koja na nagradnom kuponu tačno odgovore na nagradno pitanje koje glasi „U kojoj grupi se nalazi reprezentacija Srbije?“ kvalifikuju su za jednu od nagrada iz nagradnog fonda. Kuponi sa popunjenim ličnim podacima (ime i prezime, adresa i mesto stanovanja, kontakt telefon, e-mail, JMBG) se ubacuju u zapečaćene jasno obeležene kutije koje se nalaze na unapred definisanim benzinskim stanicama „Lukoil-Beopetrol“ a.d., u izložbeno-prodajnim salonima „KIA AUTO“ d.o.o., kao i u svim salonima dilersko-servisne mreže „KIA AUTO“ d.o.o. na teritoriji Srbije.
Spisak salona sa adresama objavljen je na sajtu www.kia.rs .
Nagradna igra traje od 21.06.2010. do 31.07.2010. godine. Samo validni kuponi koji budu ubačeni u kutije zaključno sa 27.07.2010. godine učestvuju u izvlačenju nagrada.
Glavna nagrada je vaučer za letovanje za dve osobe u Turskoj, sa plaćenim smeštajem na bazi polupansiona i plaćenim avionskim prevozom.

Ostale nagrade su:
1 x 7 dana besplatnog korišćenja vozila KIA pro_cee’d
2 x po 100 litara goriva na kartici „Lukoil-Beopetrol“ a.d.
10 x po 40 litara goriva na kartici „Lukoil-Beopetrol“ a.d.
10 x fudbalska lopta FIFA2010
20 x majica FIFA2010
20 x kačket FIFA2010

Skinite kupon za nagradnu igru (PDF)
Skinite pravila nagradne igre (PDF)

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна