среда, 28. јул 2010.

Putovanje počinje karticom


Korisnike Banca Intesa American Express platnih kartica ovog leta očekuju vredne nagrade. U periodu od 18. juna do 24. avgusta 2010. godine svaka transakcija Gold, Green ili Blue American Express kredinom karticom veća od 100 dinara ili 1 evra bez obzira da li je napravljena u zemlji ili inostranstvu automatski se uključuje u nagradnu igru. Osim toga, svaki novi korisnik Banca Intesa American Express kreditne kartice u promotivnom periodu konkuriše za nagradu.

Kako je American Express širom sveta poznat po tome što pored finansijkog servisa svojim korisnicima nudi mnogobrojne pogodnosti prilikom organizacije i realizacije putovanja, za dobitnike nagrada osmišljene su posete zanimljivim turističkim destinacijama.

Glavna nagrada je dvonedeljno putovanje za dve osobe u zemlje Dalekog istoka i podrazumeva obilazak prestonica kao što su Peking, Hong Kong i Tokio, ali i posetu Kineskom zidu, Zabaranjenom gradu i ostalim turističkim atrakcijama u ovom delu sveta. Ostale nagrade su nesvakidašnja vikend putovanja kao što su romantična vožnja gondolama u Veneciji, uživanje u kulinarskim čarolijama na Pizza festivalu u Napulju ili uživo gledanje trke Formule 1 na čuvenoj stazi u Monci.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна