недеља, 19. септембар 2010.

Budi pobednik


Naftna Industrija Srbije i Autokomerc Karting Centar te pozivaju na veliki amaterski letnji kup u vožnji kartinga. Poseti nas u avgustu i septembru i kvalifikuj se za finalnu trku u oktobru. Pokaži znanje i umeće. Budi pobednik i osvoji Volkswagen Golf VI i brojne druge nagrade.

Pravo na učešće imaju svi amaterski vozači.
Ko može da učestvuje u takmičenju?
Pravo na učešće imaju sve osobe preko 10 godina starosti.
Učešće u takmičenju je zabranjeno za profesionalne vozače
reli i karting takmičenja.
Da li se učestvovanje u takmičenju naplaćuje?
Učesnik je dužan jedino da plati redovnu cenu vožnje ili da prezentuje odgovarajući vaučer.
Koliko puta učesnik može da vozi?
Svaki učesnik u takmičenju može da vozi neograničen broj puta, pri čemu će mu se za finalnu trku računati samo najbrži krug izvozan u periodu kvalifikacija (avgust i septembar).
Finalna trka
Finalna trka održaće se u oktobru. Datum finalne trke biće određen naknadno i svi zainteresovani biće o istom obavešteni preko SMS-a ili to mogu učiniti sami na sajtu www.budipobednik.com. Autokomerc Karting Centar zadržava pravo izmene datuma održavanja finalne trke zbog vremenskih nepogoda, kao i ostalih razloga koji mogu uticati na bezbednost učesnika takmičenja.


Prvoplasirani učesnik finalne trke “Budi pobednik” na poklon dobija automobil marke Volkswagen Golf VI.
Drugoplasirani učesnik finalne trke na poklon dobija godišnji vaučer za besplatne vožnje na Autokomerc Karting Centru.
Trećeplasirani učesnik finalne trke dobija nagradu iznenađenja.
Za sve učesnike finalne trke obezbeđeni su pokloni.

1 Comments:

Anonymous Анониман said...

budi pobednik 2015lepo je zamisljeno ali je totalno neiskreno i neposteno,, nitko nije protiv nikoga i najbolji treba da pobedi... svi su dosli da pobede ali bi trebali za sve vaziti isti uslovi,,, kad je bilo izvlacenje tko ce da vizi prvi i kada se saznalo tko ce da vozi koji karting tada je radnik sto radi na kartingu dosao kod jednog kartinga i tada je nesto stelovao na gasu od kartinga i naravno da taj karting nije mogao da bude prvi u nijednoj utrci,,,, svi koji su vozili taj karting bili su skoro uvek zadnji,,, to je ciste prevara i nije posteno sa strane organizatora,,, kasnije je taj radnik rekao da on mora da radi sta se njemu naredi,,, on je poslusao i napravio to sto su mu rekli... predpostavljam da nije to uradio da bi ostao bez posla...

27. октобар 2015. 09:03  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна