петак, 5. новембар 2010.

«Tajanstveni glas», rođendanski kviz NAXI radija


Već 16 godina zaštitni znak «Naxi radija» su, pored najbolje muzike, i zanimljivi kvizovi i nagrade koje naši slušaoci osvajaju i u kojima uživaju. Od 3.novembra, spremili smo pravu poslasticu za sve «kvizomane» - «Tajanstveni glas» Naxi radija. Sigurno ćemo vam zagolicati maštu kada vam kažemo da će najsrećniji slušaoci osvojiti nagrade u vrednosti od preko milion dinara!
Otputujte u Lisabon, Beč ili Budimpeštu uz veeeeeliki džeparac i provedite se u stilu našeg slogana «opusti se i uživaj».
Sve što treba da uradite da biste baš vi bili jedan od srećnih dobitnika jeste da se prijavite za učešće u kvizu «Tajanstveni glas» na telefon 3186-516.

Propozicije kviza su sledeće: «Tajanstveni glas», rođendanski kviz NAXI radija startuje 3. novembra u 10 časova. U kvizu možete učestovati svakog radnog dana, od 10 do 16 časova. Kviz se završava onda kada sve tri tajanstvene ličnosti budu odgonetnute.

Kada takmičara uključimo u program, on će čuti naš slogan «NAXI radio opusti se i uživaj», koju izgovaraju tri «tajanstvene» slavne ličnosti (prvi «tajanstveni glas» izgovara «NAXI radio», drugi «opusti se» a treći «i uživaj»). Takmičar treba da kaže imena tri ličnosti čije glasove misli da je prepoznao.

Onaj koji prvi prepozna jednu ličnost osvaja treću nagradu- putovanje u Budimpeštu za dve osobe (u organizaciji turističke agencije Filip travel) i džeparac. Prvi takmičar koji odgonetne dve ličnosti osvaja drugu nagradu- putovanje u Beč za dve osobe (u organizaciji turističke agencije Kompas) i džeparac. Pobednik kviza je takmičar koji prepozna sva tri „tajanstvena glasa" i on osvaja glavnu nagradu – putovanje u Lisabon za dve osobe(u organizaciji agencije Filip travel) i džeparac.

Treća nagrada je vikend za dve osobe u Budimpešti u hotelu New York Palace 5 zvezdica, koji je jedan od 100 najlepših hotela na svetu. Na ovo putovanje vas vodi turistička agencija Filip travel i Naxi radio.

Druga nagrada je putovanje tri dana za dve osobe u Beč. U ovo putovanje uključen je odlazak na izložbu proslavljene meksičke slikarke Fride Kalo, gde su izloženi i radovi Mikelanđela i Pabla Pikasa. Na ovo putovanje vas vodi turistička agencija Kompas i Naxi radio.

Prva nagrada je put u Lisabon za dve osobe 10 dana u najluksuznijem lisabonskom hotelu Tiara Park Atlantic sa pet zvezdica i uključenim polupansionom. U aranžman je uključen doček Nove godine i svi izleti, kao i nezaboravna noć uz fado muziku. Na ovo putovanje vas vodi turistička agencija Filip travel i Naxi radio.

Ono što ovaj kviz čini posebno zanimljivim i napetim je što džeparac raste sa svakim netačnim odgovorom, tačnije što kasnije se otkrije tajanstvena ličnost to je džeparac koji osvajate veći. Početni iznos svakog od tri džeparca je 1000 EUR i kada se jedna nagrada i jedan džeparac osvoje, suma se «resetuje» i vraća na 1.000 EUR, za drugu i prvu nagradu. To znači da biste mogli da se provodite u nekom od ovih evropskih gradova sa nekoliko hiljada eura u džepu.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна