понедељак, 22. новембар 2010.

Vožnja snova iz NIS Petrola

U igri mogu da učestvuju svi građani Republike Srbije koji na NIS Petrol pumpama kupe gorivo u vrednosti od najmanje 2.000 dinara. Srećne dobitnike očekuju četiri automobila Volkswagen Polo 1.2 Trendline, 15 Vespi Piaggio i glavna nagrada – Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Blue Motion Trend Fun!

Prilikom kupovine, svaki kupac dobiće besplatni nagradni kupon uz fiskalni račun. Informacija o dobijanju mini nagrade nalazi se ispod perforiranih zaštitnih tračica koje je potrebno ukloniti. Ukoliko ne osvoji mini nagradu, kupac može da pošalje poruku putem mobilnog telefona sa kodom koji se nalazi na kuponu i tako konkuriše za glavne nagrade, koje se dodeljuju izvlačenjem u tri kruga!
Prenos izvlačenja emitovaće se 15. decembra 2010  i 7. januara 2011, kada će se dodeliti po jedan automobil Polo i pet Vespi, a 13. januara 2011., biće izvučen i dobitnik glavne nagrade - Volkswagen Tiguana!

U želji da obraduje sve vozače pred Novogodišnje praznike, NIS je lansirao ovu nagradnu igru za svoje verne potrošače. Sada, osim najkvalitetnijih proizvoda i usluga, na benzinskim stanicama NIS Petrola dobijate i šansu da osvojite neku od vrednih nagrada!

Pravila nagradne igre
Maksimalan broj vaučera koji se dobijaju pri jednoj kupovini goriva, nije ograničen. Na ovaj način NIS želi, pre svih, da vam čestita Novu godinu i poželi srećan put prilikom Vožnje snova!

Uručne nagrade dobitnicima I kola nagradne igre “Vožnja snova iz NIS Petrola“
 
Naftna industrija Srbije danas je na benzinskoj stanici „Zmaj 2“ u Beogradu svečano uručila nagrade dobitnicima  I kola nagradne igre “Vožnja snova iz NIS Petrola“.

Dobitniku glavne nagrade, Draganu Bogdanoviću iz Velike Bresnice, kod Kučeva, uručeni su ključevi automobila Volkswagen Polo.

Nagrade su uručene i dobitnicima Piago skutera – Srđanu Cvetnoviću iz Požarevca, Dragici Savić iz sela Suvaja kod Kruševca, Aleksandru Bošnjaku iz Zrenjanina, Predragu Ljiljku iz Kukujevca Kod Šida i Imre Barni iz sela Kavilo kod Bačke Topole.

5 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Da li neko zna gde mogu pogledati kodove srećnih dobitnika(izvlačenih kupona) nagradne igre „Vožnja snova iz NIS Petrola” ?

19. децембар 2010. 10:32  
Anonymous Анониман је рекао...

Tako su brzo izvukli kodove da nista nisam uspela da vidim.

8. јануар 2011. 19:35  
Anonymous Анониман је рекао...

voleo bi znati rezultate izvlacenja ...

23. јануар 2011. 10:51  
Anonymous Анониман је рекао...

Klasicno muljanje, kao i sve ostalo u ovoj nedodjiji. Nigde ne mogu da se nadju rezultati, a bilo je "javno" izvlacenje.

23. јануар 2011. 23:14  
Anonymous zoki је рекао...

Gde da vidimo dobitnike? Kako to da nema spiska na ovom sajtu?
Cista muljacina i mutljavina.

24. јануар 2011. 23:47  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна