четвртак, 30. децембар 2010.

Čime te mogu usrećiti?


Pravila i uslovi učešća u nagradnoj igri Čime te mogu usrećiti?


Nagradna igra se odvija u terminu od 13. 12.2010.  do 03. 01. 2011.

Organizator nagradne igre je preduzeće Lisca d.o.o. Beograd
Nagradu dodeljuje preduzeće LISCA d.o.o., i to 30 x donji veš po vlastitom izboru.

Nagradna igra odvija se tako da svaki učesnik ispuni kupon, odnosno internet obrazac i pravovremeno ga preda. Kupon se može ubaciti u kutiju  želja na izabranim prodajnim mestima Lisca, koja su navedena na www.lisca.rs  ili posredstvom interneta na www.lisca.com/zelja_rs. U nagradnoj igri mogu učestvovati  i korisnici Facebooka, koji na profilu Lisce na Facebooku odu na aplikaciju »Čime te mogu usrećiti« i u poslednjem koraku posredstvom internet obrasca uspešno pošalju svoje podatke.
Uvažićemo svaki kupon i internet obrazac predat zaključno sa 03.01. 2011.
U nagradnoj igri učestvuju svi koji pravilno ispune kupon, odnosno internet obrazac upisivanjem svojih podataka te pravilnim upisivanjem podataka o željenom artiklu te ga predaju. Učesnici mogu birati između ponude donjeg veša Lisca i Cheek by Lisca. Na letak, odnosno internet obrazac mogu navesti podatke za komplet donjeg veša (grudnjak i gaćice) ili za bodi, potkošulju ili torzelet, odnosno da na Facebook aplikaciji izaberu baš tu.

Nagrađeni mora preduzeću Lisca dostaviti broj svog identifikacijskog dokumenta ( lična karta ili pasoš ). Ukoliko to ne učini, nagrada mu neće biti uručena.
Izvlačenje nagrađenih biće 14. 01. 2011. u sedištu preduzeća Lisca d.o.o. Beograd.

Svaki učesnik u nagradnoj igri upisom podataka na kupon, odnosno internet obrazac dozvoljava organizatoru da njegove podatke koristi u različite marketinške svrhe. U slučaju da to više ne želi, dozvolu može naknadno kad god želi usmeno opozvati.

Upisivanjem podataka na kupon, odnosno internet obrazac nagrađeni/nagrađena saglasan je sa objavom svojih podataka (ime, prezime, mesto) u medijima.

U nagradnoj igri ne smeju učestvovati zaposleni preduzeća Lisca d.d. i njihova najuža rodbina.
Organizator će imena nagrađenih objaviti na internet stranici www.lisca.rs  Nagrade će organizator nagrađenima poslati poštom, na adresu navedenu na kuponu, odnosno internet obrascu, u roku od 3 nedelje. Nagrada nije zamenljiva niti isplativa u gotovini.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна