недеља, 19. децембар 2010.

VIP izazov 3

 
Vip mobile i Samsung danas su najavili jedinstveni konkurs za razvoj domaćih mobilnih aplikacija Vip izazov3. Nakon uspeha konkursa Vip Android izazov 1.0 i 2.0, cilj novog konkursa je da inspiriše i stimuliše talentovane programere da nastave da razvijaju aplikacije za potrebe domaćih korisnika, ovog puta na tri uzbudljive mobilne platforme.
Sve što je potrebno da uradite kako biste, kao potencijalni kandidati za nagrade, pravilno prijavili aplikacije je sledeće:

Prvi korak je registracija na Vip izazov3 sajtu. Tokom registracije učesnici treba da pošalju sledeće informacije:
  • Ime i prezime programera (ili više njih) i kontakt informacije. Podrazumeva se da je prvi navedeni kontakt primaran za komunikaciju sa Vipom, i on će biti uzet u obzir i za dodelu nagrade;
  • Naziv aplikacije (ili više njih) i njen (njihov) kratak opis;
  • 2-4 snimka ekrana aplikacije. U fazi registracije slanje snimaka ekrana je opciono, dok se prilikom slanja aplikacije mora obavezno poslati barem 2 snimka (screenshot).

Aplikacija mora biti prijavljena za jednu od tri platforme:
  • Android
  • Windows Phone 7
  • bada
  • Ukoliko planirate da istu aplikaciju razvijate za više od jedne platforme, morate je prijaviti posebno na ovom portalu za svaku od platformi. Ukoliko aplikaciju želite da prijavite u kategoriji: „Najbolje studentske aplikacije“ izaberite opciju „studentska aplikacija“. Pogledajte opšte odredbe i uslove za detalje o ovoj nagradi. Na dan završetka perioda registracije (28. februar 2011. godine), sve informacije koje su zahtevane tokom procesa registracije moraju biti unete, a izuzetak su samo snimci ekrana same aplikacije.

Nagrade

Najbolje aplikacije: Nagrada stručnog žirija za 3 najbolje aplikacije za svaku od platformi, ukupno 9 nagrada – 3.000 EUR za prvo mesto, 1.000 EUR za osvojeno drugo mesto i po jedan smartphone telefon za svaku od predmetnih platformi.

Najbolje studentske aplikacije: Posebna nagrada stručnog žirija za 3 studentska tima sa najboljim aplikacijama, čijim članovima će biti omogućeno plaćeno angažovanje na projektima u Vipu u trajanju do 6 meseci.

Nagrade programera: Nagrade koje će nakon glasanja programera koji su učestvovali na nekom od 3 organizovana takmičenja biti dodeljene za najbolju aplikaciju na svakoj od 3 platforme u iznosu od 1.000 EUR.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна