петак, 18. фебруар 2011.

NIVEA 100 godinaVaš rad, fotografiju ili tekst koji odgovara na temu: ‘Kada pomislim NIVEA, setim se...’, pošaljite do 10. marta 2011., a 3 najemotivnija i najoriginalnija rada će biti nagrađeni sa po 2 pozivnice, za najnežnije krstarenje na NIVEA brodu, u Hamburgu, Nemačkoj,  09.-10. maja, 2011.
Pobednici će uživati u druženju sa ljudima koji su stvorili NIVEA istoriju kao i potrošačima iz celog sveta koji su svoje poverenje poklonili  upravo NIVEA  proizvodima, pripremili smo i mnoga druga iznenađenja, od opuštajućih tretmana do specijalnih gostiju.
Pravo učestvovanja u konkursu imaju svi punoletni državaljani Republike Srbije, sa boravišnom adresom u Republici Srbiji. Teritorija Kosova nije pokrivena ovim konkursom. U promociji ne mogu učestvovati zaposleni preduzeća organizatora, njihovi poslovni partneri niti bliža rodbina navedenih delatnika.
Svaki registrovani član i učesnik nagradnog konkursa ima pravo da postavi jednu svoju sliku i jednu priču, duplo postavljene objave biće obrisane.
Da biste glasali za omiljenu priču ili fotografiju morate da budete registrovani a zatim i prijavljeni i možete glasati za svaku od objava po jednom dnevno, a zatim ponovo sutradan.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна