среда, 20. април 2011.

Budi kreativan, izađi iz šablona!


besplatne dnevne novine „24 sata”Konkurs je počeo 11. februara i traje tri meseca - do 15. maja 2011. godine. Pravo učešća imaju sve kompanije, bez obzira na to da li su direktni oglašivači ili imaju agenciju kao posrednika. Uslov učešća je uplata minimum jedne kotizacije od 246.000 dinara bez PDV-a za jednu oglasnu stranu.
Učesnici kotizacijom ostvaruju pravo na celu kolor stranu u dnevnom izdanju „24 sata”, sa nestandardnim i kreativnim oglasnim rešenjem s kojim i učestvuju na konkursu. Svakog meseca čitaoci će izglasati tri oglasna rešenja koja su im se najviše dopala. Po završetku konkursa, po tri rešenja sa najviše glasova iz svakog meseca ulaze u veliko finale.
Glasanje za izbor najkreativnijeg rešenja biće organizovano na više načina: slanjem kupona, SMS-om, na sajtu www.24sata.rs ili mejlom. Učesnici mogu da konkurišu s najviše tri različita oglasna rešenja u jednom mesecu. Svi učesnici konkursa dobijaju šansu da osvoje vrednu nagradu.

Prva nagrada
- „Oblačenje” novina „24 sata” - takozvani Cover Wrap (naslovna strana, druga strana, pretposlednja strana i poslednja strana) u vrednosti od 2.000.000 dinara
- Intervju u „24 sata” sa nagrađenima (kompanija, agencija, kreativni tim)
- Pet dana „oblačenje” elektronskog izdanja naših novina (www.e24sata.rs)

Druga nagrada
- Cela kolor strana u „24 sata„
- Intervju u „24 sata” sa nagrađenima
- Pet celih kolor strana na www.e24sata.rs (jedna dnevno, pet dana)

Treća nagrada
- Polovina kolor strane u „24 sata”
- Intervju u „24 sata” sa nagrađenima
- Tri cele kolor strane na www.e24sata.rs  (jedna dnevno, tri dana).

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна