субота, 02. април 2011.

Koji je tvoj Chipsy ukus?Po prvi put u Srbiji ljubitelji Chipsy proizvoda imaće jedinstvenu priliku da odaberu i kreiraju Chipsy po svom ukusu. Svi koji žele da se oprobaju u ovoj do sada neviđenoj nacionalnoj kulinarskoj avanturi, mogu to da urade od 1. aprila do 15. juna 2011. godine, potrebno je da pošalju kod iz bilo koje Chipsy kesice sa prijavom svog Chipsy ukusa i predlogom naziva ukusa putem SMS na 6600 

Cena jedne SMS poruke, u zavisnosti od operatera preko kojeg se šalje SMS poruka, 
iznosi (bruto iznos):  
a) MTS - 14.39 dinara 
b) Telenor - 15.34 dinara 
c) VIP - 11.80 dinara.

ili besplatno putem web sajta www.chipsyukusi.com 
ili besplatnim pozivom info centra 0800/ 12 12 12
Svakog dana tokom ovog perioda, najduhovitiji predlozi biće nagrađeni HTC Desire telefonom i karticama Mobilne Telefonije Srbije, koji je i partner ove kampanje, kao i mt:s mobilnim internetom tokom različitih faza kampanje. Stručni žiri u sastavu TV voditelj Zoran Kesić, vlasnik čuvenog beogradskog restorana »Zaplet« i vrsni poznavalac kulinarskih delicija Vladimir Melentijević, sa kojim Chipsy sarađuje od 2009. godine na odabiru i razvoju lokalno relevantih, domaćih ukusa, kao i predstavnici kompanije PepsiCo Dunja Ivanović, Suzana Kosarenko i Danilo Drobnjak će u periodu od 16. juna do 30. septembra izabrati troje finalista čiji će ukusi biti u prodaji od 1. oktobra 2011. Priliku da odaberu svoj novi Chipsy imaće ljubitelji čipsa iz cele Srbije tako što će probati tri nova ukusa koja budu ušla u finale i dati svoj glas omiljenom Chipsy ukusu, odnosno jednom od ta tri ukusa. Prva nagrada iznosi čak 3% od buduće godišnje prodaje pobedničkog Chipsy ukusa i 10.000 evra, dok druga i treća nagrada za ulazak u finale izose 5.000 evra.

5 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Ne mogu da verujem da Vam jos uvek nije palo napamet da napravite fenemanalni SALT and VONEGAR (SO I SIRCE)cips koji jedu svi zivi u Zapadnoj Evropi! To je za mene i mnoge moje prijatelje ukus nad ukusima. Ako vec osluskujete ukuse ljudi eto da znate. Usrecili biste mnogo nas.

22. мај 2011. 18:28  
Anonymous Анониман је рекао...

Освојио сам награду Херој дана (Чипси укус и духовит назив)и стекао право на награду ХТЦ тел. Назвали су ме (у четвртак 26.овог месеца) и узели адресу како би ми награду испоручили. Речено ми је да наредног дана овбавезно будем код куће у поподневним часовима како би преузео награду која ће ми стићи брзом поштом. Награда међутим није стигла, а нико ме није обавестио о детаљима због чега је изостала. Позвао сам њихов кол центар где ми је речено да и у суботу сачекам код куће и да ће телефон вероватно тада стићи. Међутим, као и предходног дана, изостала је и награда и било какво обавештење због чега је изостала.

30. мај 2011. 00:29  
Anonymous Анониман је рекао...

Данас ми је коначно стигао телефон. Захваљујем се Чипсију. Пуно успеха у даљем раду.

31. мај 2011. 17:42  
Anonymous Анониман је рекао...

Koji Vam je to fazon da Vam ne radi sajt preko koga treba da se učestvuje u igri!!! Pogledajte malo to!!!

02. јун 2011. 09:54  
Anonymous Анониман је рекао...

Jako ali JAKO sam se razocarala... Poslala sam 6 predloga i njih 5 je bilo savrseno, od heroja dana do mesta za troje finalista..Bukvalno svaki dan od kada sam poslala prvi ukus (a prvi put sam poslala nedlju pre Uskrsa) posecujem sajt za heroja dana kad ono nista. Pomislila sam da sam usla u finaliste. Sada kada sam videla da nisam usla stvarno sam se razocarala i tek sada shvatam koliko su stvari zapravo nepravedne i da ne vredi truditi se. Ubedjena sam da su moji predlozi bili ubedljivo jedinstveni i savrseni. Mozda imam vise samopouzdanja ali kada nesto jeste onda jeste. Ranka M.

29. јун 2011. 21:09  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна