понедељак, 11. април 2011.

Nagradna igra na Automatika.rsAutomatika.rs Vas poziva da učestvujete u nagradnoj igri koju organizuje u saradnji sa kompanijom mikroElektronika i časopisom Industrija. Nagradna igra će trajati od 2.marta do 1.jula 2011.godine. Uslovi za učestvovanje u nagradnoj igri su da budete registrovani član sajta Automatika.rs i da pošaljete stručni tekst, koji može biti svrstan u kategorijama kao što su Baza znanja ili Projekti. Rok za slanje tekstova je 1.maj 2011.godine.
 

  Kako je rok za prijavu dva meseca, mole se svi potencijalni učesnici da poštuju dati rok jer tekstovi prispeli posle 1.majaneće biti objavljeni. Tekstovi će biti objavljeni na sajtu u roku od 3 dana, a možete ih slati na zvaničnu e-mail adresuoffice@automatika.rs . Posećenost tekstova, koja odlučuje o nagradama, će se gledati u periodu od 2 meseca od trenutka objavljivanja. Nagradna igra se završava 1.jula 2011.godine, kada će biti i objavljeno koji su tekstovi nagrađeni.
 
  Nagrade:
  1. Razvojni sistem EasyPIC6
  2. Knjiga ''Uvod u industrijske PLC kontrolere''
  3. Godišnja pretplata na časopis Industrija
 
  Pri slanju obavezno naznačiti kojoj kategoriji pripada tekst i ostaviti osnovne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt telefon). Tip teksta koji može učestvovati u nagradnoj igru možete pogledati u kategoriji Baza znanja i Projekti. Tekst ne sme biti duži od 8 strana, a može se slati u *.pdf  ili  *.doc formatima.

1 Коментари:

Blogger Unknown је рекао...

Rok za slanje radova je produzen za 15 dana. kranji rok za slanje je 15.maj 2011.godine

12. април 2011. 13:41  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна