понедељак, 2. мај 2011.

BE CREATIVE

FRANCUSKI SAJAM DEKORA I DIZAJNA „MAISON&OBJET“ I MINI STUDIO MAGAZIN VAS POZIVAJU DA UČESTVUJETE NA KONKURSU „BE CREATIVE”

Istražite svet dekora i dizajna na „Maison&Objet“ sajmu u Parizu, u Francuskoj. Pošaljite vaše rešenje enterijera i osvojite putovanje za posetu „Maison&Objet“ sajmu, jednoj od najvećih i najznačajnijih izložbi u svetu. 

Tema konkursa
Mini STUDIO magazin u saradnji sa „Maison&Objet“ raspisuje konkurs pod sloganom “BE CREATIVE”, sa idejom da se otkriju nova kreativna rešenja u dizajnu enterijera. Mini STUDIO magazin i „Maison&Objet“ će nagraditi najbolje rešenje srpskih arhitekata i dizajnera. Konkurs traje od 01. maja do 10. jula 2011. Pobednik će biti proglašen 11. jula 2011. godine, na sajtu Mini STUDIO magazina (www.ministudiomagazin.com).

Predmet konkursa
Idejno rešenje enterijera, slobodna tema

Opšti uslovi
Konkurs je otvoren za arhitekte, dizajnere i dizajnere enterijera, koji su državljani republike Srbije. Mogu se prijaviti pojedinci ili grupe autora. Svaki od autora može konkurisati sa jednim ili više projekata.

Opis projekta
Kao jedna od najznačajnijih izložbi dizajna i dekora u svetu „Maison&Objet“ u Parizu, uspostavlja saradnju sa luksuznim magazinom iz Srbije „Mini STUDIO magazinom“, koji se bavi sličnim temama, vezanim za uređenje doma i predstavljanjem novih ideja i trendova iz oblasti arhitekture, enterijera, dizajna, dekora, osvetljenja i dr. U potrazi za novim idejama, zajedno raspisuju konkurs kao podsticaj za kreativne srpske dizajnere i arhitekte.

Nagrade
Žiri iz Pariza će izabrati najbolji rad, a nagrada je putovanje u Pariz za dve osobe, koja uključuje avionski prevoz, smeštaj u luksuznom hotelu sa 4 zvezdice (Hotel Meridien Etoile), 3 dana/2 noći noćenja i prevoz i ulaznice za sajam „Maison&Objet“ tokom celog boravka. Nagrada će biti proglašena na sajtu Mini STUDIO magazina (www.ministudiomagazin.com), 11. jula 2011. godine. Na kraju svakog meseca će biti objavljeni odabrani radovi, koji ulaze u uži krug, a time stiču šansu da budu primećeni i u svetskom krugu dizajnera.

Kriterijumi
Žiri će ocenjivati prispele radove na osnovu sledećih kriterijuma:

  • Originalnost ideje
  • Kreativni pristup

Prijavljivanje i rokovi
Konkurs je otvoren od 01. maja do 10. jula 2011. godine. Autori će od 01. maja moći da se prijave na konkurs popunjavanjem elektronske prijave na web sajtu www.ministudiomagazin.com, u delu VAŠE IDEJE do 05. jula 2011. godine. Rezultati konkursa će biti objavljeni 11. jula 2011. godine na sajtovima www.ministudiomagazin.com, www.ministudiomagazine.com i www.maison-objet.com

Za popunjavanje elektronske prijave potrebno je:
Podaci o autoru: ime/prezime/datum rođenja/grad/država/e-mail adresa/broj telefona/obrazovanje/zanimanje

Podaci o projektu/projektima:
  • Naziv projekta
  • Kratak opis projekta
  • Upload glavne ilustracije projekta – glavna slika (3D render ili fotografija prototipa), JPG, RGB, rezolucije maksimum 2000x2000 piksela, veličine do 1MB
  • Upload dodatnih fotografija, najviše 4 (3D, planovi, skice, fotografije...), rezolucije maksimum 2000x2000 piksela, veličine do 1MB po fotografiji

Završne odredbe
Odluke žirija su konačne. Za sve pritužbe u odnosu na autorska prava na dizajn ili za moguće plagijate, odgovorni su autori.

Info

office@ministudio.rs
www.ministudio.rs
www.maison-objet.com 

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна