субота, 18. јун 2011.

Grand pripejd nagradna igra


Grand pripejd paket predstavlja jedinstvenu ponudu na domaćem tržištu, paket sa tri pripejd kartice čiji se međusobni pozivi tarifiraju po neverovatnoj ceni od 1 dinar po minuti (PDV uračunat)! Ova pogodnosti na raspolaganju vam je odmah po kupovini paketa, trajno i bezuslovno. Na svakoj kartici dobijate po 30 dinara inicijalnog kredita.

Ali, to nije sve! Svaka dopuna u okviru Grand pripejda u vrednosti od 300 ili više dinara učestvuje u velikoj nagradnoj igri. Nagrade su:

12 x automobila Fiat Evo 
108 x plazma televizora

Broj nagrada je ograničen i ni u kom slučaju neće biti dodeljno  više nagrada od broja predvidjenog ovim pravilima. Osvojene nagrade neće moći biti zamenjene za novac.Porez na dohodak građana na prihode od igara na sreću snosi Priređivač. 


Javno izvlačenje glavnih i nedeljnih nagrada biće organizovano u TV emisiji „Zvezde Granda“ i to nedeljne nagrade svakog vikenda u nedelji 3 puta u toku meseca, a glavne nagrade poslednjeg vikenda u mesecu. Ukoliko dođe do promene u programskoj šemi emisija Grand produkcije, Priređivač će blagovremeno obavestiti učesnike nagradne igre o promenama vremena izvlačenja. U izvlačenju glavnih nagrada mogu učestvovati svi korisnici tarifnog paketa Grand Pripejd koji su u toku cele nagradne igre ispunili uslov za učešće. Dopune koje se kvalifikuju za nagradnu igru važe samo za mesec u kome je dopuna ostvarena. U slučaju da je korisnik kupio dopunu u danu meseca za koji je nagrada već dodeljena, onda se korisnički broj kvalifikuje za sledeće izvlačenje u narednom mesecu.


Korisnici koji zadovolje uslove za učestvovanje u nagradnoj igri ulaze u bazu za izvlačenje, a dobitnici će biti izvučeni nasumičnom selekcijom žirija iz bubnja za nagradne igre. Rezultati izvlačenja su konačni i obavezujući.


pravila nagradne igre

spisak dobitnika


1 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

opala uplata pa hajde na naslovnu stranu da se narod podseti...

22. јун 2011. 11:04  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна