петак, 22. јул 2011.

NOKIA Angry Birds Šampionat SrbijaSvi igrači moraju biti stariji od 13 (trinaest) godina da bi imali pravo da se takmiče. Osobe mlađe od 13 godina nemaju pravo da se takmiče u kvalifikacijama, kao ni u finalu.
Prijava za takmičenje je putem sajta www.angrybirds.nokia.rs , sa ograničenim slobodnim brojem mesta. Samo takmičari koji su se uspešno registrovali unapred, imaće zagarantovano mesto na takmičenju. Može postojati mogućnost za prijavljivanje na dan takmičenja, ali to je u potpunosti diskreciono pravo organizatora.
Kvalifikacije će se održati u osam gradova: Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru, Kragujevcu, Čačku i Kruševcu.
Rok za prijve je najkasnije do 3 dana pred početak kvalifikacione runde u mestu za koje se takmičar prijavljuje (za Beograd do 02.08., za Suboticu do 04.08., za Novi Sad do 06.08., za Kragujevac do 08.08., za Čačak do 10.08., za Niš do 13.08., za Novi Pazar do 15.08., za Kruševac do 17.08.2011.).
Jedna osoba će biti proglašena za pobednika u svakoj regionalnoj kvalifikacionoj rundi. Pobednici svakog regionalnog kvalifikacionog takmičenja će imati pokrivene troškove za put u Beograd da bi se takmičili u nacionalnom finalu. Da bi se proglasio pobednik regionalnog kvalifikacionog takmičenja, takmičar MORA da bude u stanju da putuje u Beograd da bi prisustvovao nacionalnom finalu 27. avgusta. Ako iz bilo kog razloga, osoba koja je proglašena za pobednika regionalnog kvalifikacionog takmičenja nije u mogućnosti da prisustvuje velikom finalu u Beogradu 27. avgusta, sledeća osoba sa najvišim rezultatom koja je mogućnosti da prisustvuje finalu biće proglašena za pobednika.
Pobednik nacionalnog finala 27. avgusta u Beogradu biće proglašen kao Nokia Angry Birds Šampion i osvojiće put za dvoje u Rio de Žaneiro. Svi učesnici nacionalnog finala dobiće utešne nagrade koje će se utvrditi kasnije. Vreme i detalji glavne nagrade biće predmet dogovora između pobednika i organizatora.


raspored takmičenja / kvalifikacija

pravila takmičenja

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна