среда, 15. фебруар 2012.

Zlatni BlickoNova nagradna igra u robi i uslugama „Zlatni Blicko“ u dnevnim novinama „Blic“ od 15. februara 2012. godine do 13. marta 2012. godine. Priređivač nagradne igre je Ringier Axel Springer, Beograd, ul. Žorža Klemansoa br. 19. Pronađite kupon “Zlatni Blicko“ svakog dana u „Blicu“!
Ako na kuponu imate tri ista simbola, osvojili ste jednu nagradu. U tom slučaju morate istog dana pozvati 011/3537-547 od 17-24h i saopštiti šifru kupona i svoje lične podatke (ime i prezime, adresu, JMBG i broj telefona).
 Pri preuzimanju nagrade treba dostaviti deo naslovne strane sa dobitnim kuponom i fotokopiju lične karte. Ukoliko se dobitnik ne javi u predviđenom vremenu, gubi pravo na nagradu. Nagrade se preuzimaju najkasnije 60 dana od završetka nagradne igre.
 Dobitnik ne može zahtevati da mu se umesto robne nagrade ili vaučera isplati novčana protivvrednost i nema pravo da prenese nagradu trećem licu. Nepreuzete nagrade ostaju u vlasništvu organizatora nagradne igre.
Pravo učešća nemaju zaposleni kod privređivača i članovi njihovih užih porodica, kao i zaposleni kod poslovnih partnera koji su obezbedili nagradni fond ili su učestvovali u izradi kupona.

Nagrade su:
1 x Peugeot 308
100 x zlatni dukati
10.000 x filmovi iz zlatne kolekcije

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна