понедељак, 5. март 2012.

VISA nagradna igra "Go World"


Zvanični naziv nagradne igre glasi: "Go world!". Nagradna igra će biti organizovana na teritoriji Republike Srbije, u periodu od 01.03.2012. do 25.03.2012. godine.
Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja obave plaćanje Visa/Visa Electron karticom na svim mestima plaćanja na teritoriji Republike Srbije koja primaju Visa/Visa Electron karticu, izuzev lica zaposlenih kod Priređivača, automatski učestvuju u nagradnoj igri.
Izvlačenje dobitnika nagrada će se obaviti iz baze podataka svih pristiglih transakcija u toku promotivnog perioda, koje će banke dostaviti Priređivaču, a za sam proces izvlačenja će se koristiti softver za automatsko izvačenje (Slučajni uzorak).

NAGRADE:

• 2 London Olympic Games paketa za 4 osobe u periodu od 4.08 do 07.08 sa avio kartama za London za 4 osobe 
• Torba Midtown Duffel 50 kom.
• Torba Color Splash sport pack 50 kom.

Svako plaćanje Visa/Visa Electron karticom obavljeno do 25.03.2012. godine, do 24:00h učestvuje u izvlačenju koje će se obaviti 30.03.2012. godine u prostorijama Priređivača. Izvlačenje će se izvršiti u prisustvu tročlane komisije koju imenuje Priređivač.
Broj nagrada je ograničen i ni u kom slučaju neće biti dodeljeno više nagrada od broja predviđenog ovim pravilima. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dobiće samo jednu nagradu, i to onu za koju je izvučen prvi put.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна