субота, 21. април 2012.

Prva Srpska Televizija - nagradne igre, konkursi, linkovi za prijave


Na Prvoj Srpskoj Televiziji možete učestvovati u sledećim nagradnim igrama i konkursima:


Domaćine, oženi se - Prijavljivanje za 3.sezonu

Želiš da upoznaš srodnu dušu, životnog saputnika ili čezneš za novim prijateljstvima?! Muškarci, ovo je vaša prilika! Dame, možda je baš vaša ljubav na selu! Ukoliko ste domaćin sa sela, niste oženjeni i u potrazi ste za srodnom dušom, prijavite se!  Zainteresovane devojke i žene koje mogu da zamisle život na selu pored vrednog domaćina, takođe imaju šansu da se prijave.
Domaćine, oženi se!
Prijavite se na broj telefona: 3601 999 ili na mail adresu:domacineozenise3@gmail.com

Tačno 1


Jednočasovna kolažna emisija, koja će se emitovati radnim danima, sastavljena je od vesti, zanimljivih ljudskih priča, i potresnih i zabavnih, izveštaja sa premijera, koktela, koncerata, zabava, priča o životima domaćih i svetskih javnih ličnosti. Gledaoci će imati prilike da čuju i savete koji će im olakšati svakodnevni život, a osim što će se informisati i zabaviti biće i nagrađeni, jer je jedan od segmenata emisije i nagradni kviz.

Novi Šou
Prijavite se za novi šou!
Iskoristite priliku da na jedan krajnje neobičan način upoznate svoju srodnu dušu! Ako ste slobodni, željni dobrog provoda, neobičnih situacija i tražite partnera, prijavite se! Tri devojke i tri mladića provešće tri dana u luksuznoj vili. Njihov zadatak je da se što bolje upoznaju kako bi trećeg dana odabrili pravog partnera. Sve je idealno, ali postoji i jedan mali problem. Mrak je. Potpuni je mrak. Samo tri stvari će pomoći kandidatima da donesu konačnu odluku: reči, miris i dodir. Popunite prijavu!
Prvi glas Srbije - 2.sezona
Ukoliko i ti dobro pevaš i želiš da tvoj glas čuju svi, ovo je prilika da izađeš iz anonimnosti i kreneš putem svog muzičkog sna. Iskoristi šansu i prijavi se! Pusti svoj glas! 
Za takmičenje se mogu prijaviti osobe od 15-30 godina.
Dođi na večeru
Svake nedelje predstavljamo pet kuvara-amatera koji se nadmeću u kulinarskim veštinama. Svaki takmičar ima zadatak da napravi večeru i ugosti u svom domu četvoro rivala, koji će nakon što dobro napune stomake oceniti svog domaćina, uzimajući u obzir ukus spremljenog jela, način serviranja i kompletnu atmosferu.
Dođi na večeru
Pošto se završe "večerinke" kod svih takmičara, rezultati se zbrajaju i dobijamo pobednika jednog ciklusa takmičenja.
Ako ste i Vi spremni da pred kamerama demonstrirate svoja umeća, da se nadmećete sa drugima na kuhinjskom terenu, prijavite se za ovaj šou. Najboljeg kuvara očekuje nagrada.
PRIJAVLJIVANJE
Ukoliko želite da se prijavite, javite se na brojeve telefona:
011 / 20 19 810      
060 / 20 60 200
ili dostavite lične podatke i svoju fotografiju na e-mail: produkcija@prva.rs
* Ime i prezime
* Datum rođenja
* Zanimanje
* Adresa i mesto prebivališta
* Konktakt telefoni, e-mail adresa
0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна