среда, 16. мај 2012.

NLB Banka: Konkurs za najbolje projekte u oblasti organske proizvodnje i prerade hrane


NLB BANKA BEOGRAD NAGRAĐUJE NAJBOLJU IDEJU SA MILION DINARA


NLB banka Beograd, kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je da organizuje konkurs za izbor najboljih projekata u oblasti organske proizvodnje i prerade hrane. Konkurs za najbolje projekte se otvara 15. maja i trajaće do 15. avgusta 2012. godine, a na njemu mogu učestvovati svi poljoprivredni proizvođači koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo.
„NLB banka Beograd želi da pomogne i podrži ovaj značajan vid proizvodnje koji predstavlja budućnost poljoprivrede. Namera nam je da podstaknemo poljoprivrednike sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima da prošire svoja znanja u ovoj oblasti, da započnu ili prošire već postojeću proizvodnju i da javnost bolje upoznamo sa zdravijim načinom života. NLB banka Beograd inače nudi široku paletu namenskih proizvoda za poljoprivrednike. Takva ponuda je rezultat dugogodišnjeg iskustva u saradnji sa ovim segmentom korisnika, koji je veoma značajan za banku“, izjavio je Milan Radojević, izvršni direktor Centra poslovne mreže NLB banke Beograd.

Najbolji projekat NLB banka Beograd će nagraditi sa čak 1.000.000 dinara. Dobitniku druge nagrade banka će dodeliti 400.000 dinara, a treće mesto biće nagrađeno sa 200.000 dinara.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна