петак, 15. јун 2012.

Trivago nagradna igraRegistruj se na trivago od 18.6 do 28.06.2012. i osvoji putovanje.

• Napiši jednu kritiku hotela i osvoji putovanje u Halkidiki. 


• Pozovi prijatelje da ti se pridruže i osvoji putovanje u Dubrovnik


• Napiši najviše kritika i osvoji Amazon vaučer za kupovinu


3 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Gde je objavito ko su dobitnici?

19. јул 2012. 19:20  
Blogger Kay је рекао...

Dobar dan :)
Krajem jula organizovano je izvlačenje srećnog dobitnika putovanja u Halkidiki a takođe su objavljeni i dobitnici u kategorijama: najviše pozvanih aktivnih prijatelja i najviše napisanih kritika.

Rezultati su objavljeni na forumu trivaga, na temi koja je dostupna i sa interneta, o čemu su svi koji su pisali bili obavešteni vestima na trivagu.

Ipak, radi potpune transparentnosti, dozvolite mi da objavim pobednike i ovde:

- U Halkidiki putuje učesnik koji se na trivago upisao pod imenom Avanturista i koji je napisao tri kritike. Vaučer je na putu ka svom dobitniku.

- U Dubrovnik putuje učesnica koja na trivagu ima pseudonim Kosovka, koja je pozvala 14 aktivnih gostiju (što znači da su i oni napisali bar jednu kritiku).

- Najzad, vaučer za onlajn kupovinu na sajtu Amazon.com u vrednosti od 50€ dobila je članica koja na trivagu ima pseudonim Gale65


Ova nagradna igra je završena, ali se na trivagu i ovih dana dešava dosta zanimljivih igara i animacija, koje svojim članovima omogućuju da osvoje puno milja (a milje se svakog meseca transformišu u pravi novac koji možete da podignete i prebacite na vaše bankarske račune). U početku to nisu mnogo velike sume, ali kako vreme prolazi i prema vašoj aktivnosti, te sume postaju prilično zanimljive!

SVI učesnici letnje nagradne igre trivaga su samim tim postali i članovi trivaga (potpuno besplatno). Ukoliko niste još odabrali pseudonim, učinite to i nastavite da se igrate sa nama, a mi se nadamo da će u skorije vreme opet biti neka igra sa hotelskim smeštajima :)!

Carine Markovic
trivago-Srbija

13. август 2012. 20:59  
Blogger Kay је рекао...

Dobar dan :)

Letnja trivago nagradna igra je završena, a krajem jula smo i organizovali izvlačenje glavne nagrade, te istom prilikom objavili dobitnike druge i treće nagrade.

U igri su bile isključivo kritike koje su bile u skladu sa pravilima trivaga (lične kritike, o hotelima u kojima su članovi stvarno bili i bar jednu noć prespavali), i koje su, shodno tome i aktivirane. Napisane a odbijene kritike nisu uzete u obzir za nagradno izvlačenje.

Rezultati su objavljeni u trivago internim vestima te na otvorenom trivago forumu za putnike, o čemu su svi učesnici obavešteni u vestima.

Ipak, sigurna sam da će vam biti drago da i ovde ponovimo konačne rezultate :)!

- Na Halkidiki će otići član koji se na trivago upisao pod pseudonimom Avanturista. Vaučer je na putu do svog dobitnika :)

- U Dubrovnik će otići članica koja se na trivago upisala pod pseudonimom Kosovka. Ona je pozvala 14 aktivnih gostiju (što znači da su i ti gosti napisali barem jednu kritiku koja je i aktivirana).

- Najzad, vaučer od 50€ za kupovinu na sajtu Amazon.com, ide članici koja se na trivago upisala kao Gale65, a koja je napisala 24 kritike.

Procedura predavanja nagrada je u toku, a dobitnici obavešteni lično, mailom.

* * *

Naša nagradna igra je završena, ali to ne znači da je sve gotovo. Trenutno su u toku razne animacije koje za cilj imaju da članovi kroz zabavu prikupe i osvoje puno milja, koje se na kraju meseca pretvaraju u pravi novac. Taj novac u početku nije veliki, ali raste sa vašom aktivnošću... tako da... u svakom momentu ste dobrodošli da nam se pridružite!

I na kraju napomena za učesnike naše igre. Samim učešćem, vi ste se registrovali na trivago. Neki od nas su se samo registrovali i poslali kritiku a nisu dovršili registraciju. Za to je dovoljno da otvorite vašu poštu, kliknete na link za potvrdu upisa koji nađete u vašem mailu i odaberete sebi stalno ime za trivago :)! Na taj način ćete moći i stalno da učestvujete i igrate se sa nama :)

Prijateljski pozdrav svima,

Carine Markovic
trivago-Srbija

13. август 2012. 21:10  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна