среда, 14. новембар 2012.

Novak i prijateljiNagradni konkurs se organizuje pod nazivom “Novak i prijatelji“ preko mt:s Facebook Internet strane Organizatora. Konkurs se organizuje na period počev od 09.11.2012. godine do 03.12.2012. godine.

Tema Konkursa je: Novak i prijatelji.
Pravo učešća na Konkursu imaju lica sa boravištem u Republici Srbiji koja su lajkovala Facebook stranicu Organizatora i poslali poruku pod uslovima i na način navedenim u pravilima Konkursa.
Učesnici Konkursa treba da lajkuju Facebook stranicu Organizatora, ukoliko to već nisu uradili ranije.
Nakon toga je potrebno da se registruju prema zahtevima aplikacije, i u formular unesu sve potrebne podatke.
Od svakog od učesnika se očekuje da, nakon registracije, pošalju svoju poruku namenjenu Novaku Đokoviću.
Licima koja se ne registruju u skladu sa pravilima neće biti omogućeno učešće na Konkursu. Učesnici koji su prilikom registrovanja dali podatke koji ne odgovaraju podacima datim nakon osvajanja najvećih broja glasova, gube pravo na dodelu nagrade ukoliko je u međuvremenu osvoje. Lica koja su dala netačne ili tuđe podatke isključivo odgovaraju za takvu zloupotrebu podataka.


*  prva nagrada - tablet Samsung P6200 7,
*  druga nagrada - Samsung Galaxy Nexus,
*  treća nagrada - Sony Ericsson Xperia Mini,
*  četvrta nagrada - 1 paket Novakove opreme (majica, kapa, slika sa posvetom, knjiga sa posvetom, loptice potpisane, potpisan poster),
*  peta nagrada - 1 paket Novakove opreme (majica, kapa, slika sa posvetom, knjiga sa posvetom, loptice potpisane, potpisan poster).
0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна