петак, 25. јануар 2013.

Na Maldive s ljubavlju

Avio-kompanija Qatar Airways je, na globalnom nivou, započela nagradnu igru „Na Maldive s ljubavlju. Qatar Airways”, u kojoj se posetiocima stranica ove kompanije na društvenim mrežama pruža jedinstvena prilika da osvoje neverovatne nagrade.

Svi posetioci stranica iz Srbije se mogu jednostavno registrovati za učešće i tako doći u priliku da osvoje glavnu nagradu - fantastičan odmor za dvoje na Maldivima. 

Priključite se nagradnoj igri kompanije na stranicama društvenih mreža facebook.com/qatarairwaystwitter.com/qatarairways kao i na Internet stranici qatarairways.com/maldiveswithlove

Učesnici stiču dodatnu priliku da pobede ukoliko pozovu i svoje prijatelje da se priključe online igri. Rezervacija ili kupovina karata nije neophodna za učešće. Pobednici će biti proglašeni 14. februara 2013. 

Glavna nagrada obuhvata dve karte biznis klasom avio-kompanije Qatar Airways sa bilo koje destinacije do Dohe a zatim do Malea, glavnog grada Maldiva. Pobednici će biti prevezeni hidroavionom iz Malea do kompleksa W Retreat na Maldivima gde će provesti tri nezaboravna dana. Pored toga, provešće i jednu noć u hotelu W Doha. 

Nagradni fond obuhvata i dve karte ekonomske klase za letove kompanije Qatar Airways iz bilo koje destinacije globalne mreže do Malea, i potom prevoz brodom do hotela Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa. 

Pored toga, jedan srećni dobitnik će dobiti i dve karte u ekonomskoj klasi avio-kompanije Qatar Airways do bilo koje svetske destinacije gde avioni ove avio-kompanije lete. 

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна