понедељак, 18. фебруар 2013.

Gerlitzen Stella Ronda Snow Challange


Gerlitzen je skijalište u Austriji blizu granice sa Slovenijom. 
Da bi učestvovali u nagradnoj igriu potrebno je da odete na skijanje u Gerlitzen , kupite skipass i bar jednom u toku dana odskijate rutu Stella Ronda, tačnije potrebno je da koristite žičare ovim redom na Gerlitzenu. Pritom je nebitno kojim stazama ćete se spuštati. Prijavljivanje za nagradnu igru vrši se na sajtu http://www.gerlitzen.com/stellaronda/challenge , gde možete pročitati i ostale detalje, kao i kompletna pravila nagradne igre . Ukoliko koristite jednodnevni skipass potrebno je da, pre nego što ga vratite, zapišete broj skipassa, da bi ga kasnje ukucali prilikom registracije. Rutu Stella Ronda možete odskijati više puta i na taj način povećati sebi šansu za osvajanje jedne od vrednih nagrada:
- automobil Seat Mii (osvaja onaj čija je vremenska razlika prolaska kroz prvu i poslednju naplatnu rampu, merno mesto žičare, najpribližnija onoj koju je postavio Arnulf Prasch - promoter takmičenja)
- plazma TV Panasonic Viera 46" (osvaja onaj ko je  najviše puta odskijao Stella Ronda rutu)
- sezonske karte na Gerlitzenu
- vikend putovanja
i druge vredne nagrade.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi skajaši koji posete Gerlitzen do kraja setone, tj do 2.4.2013. 
Ukoliko se još niste odlučili gde ćete na skijanje ove godine, evo Vam prilike da usput učestvujete i u zanimljivoj nagradnoj igri. Iskustva domaćih skijaša koji su već posetili ovo skijalište možete pročitati ovde.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна