четвртак, 7. март 2013.

Paris Fashion StoriesZadatak aplikacije
Zadatak ove aplikacije je dnevno pravljenje modnog kolaža od odabranih fotografija sa Pariske nedelje mode. Korisnik izabere 4 fotografije iz aplikacije za kolaž. Izabrane fotografije postavlja na označena mesta. Po završetku pravljenja kolaža sačuvanu kombinaciju postavlja u galeriju i poziva prijatelje da je lajkuju. U toku trajanja aplikacije osoba može da postavi više predloga kolaža.

Dnevne nagrade
Svakoga dana posle 10.00h postavljamo nove fotografije sa Pariske nedelje mode za dnevni kolaž zadatak. Dnevnog pobednika - učesnika sa najvećim brojem lajkova u toku dana proglašavamo u 10.00h 14 dnevnih pobednika po broju lajkova osvajaju Samsung travel kit. Svim dobitnicima osvojene nagrade dostavljamo na kućnu adresu.

Glavna nagrada
Modne blogerke Jelena Karakaš i Vanja Milićević će svakoga dana od svih dnevno postavljenih kolaža odabrati 1 najkreativniji kolaž. Na kraju će od 14 najkreativnijih modnih kolaža, zajedno sa Samsung Srbija timom izabrati najkreativniji modni kolaž i proglasiti pobednika konkursa. Pobednik konkursa dobija nagradno putovanje u Pariz za dve osobe i Samsung Galaxy Cameru.
Aplikacija će trajati od 27. februara do 13. marta 2013. Godine u 23:59h. Konačna lista 14 dobitnika dnevnih nagrada po broju lajkova i lista 14 finalista sa najkreativnijim kolažima će biti objavljena na zidu Samsung Srbija fan strane. Svaki dobitnik dnevne nagrade i finalista za glavnu nagradu će biti kontaktiran mejlom radi preuzimanja ličnih podataka. Tom prilikom će biti obavešteni o daljim koracima.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна