понедељак, 20. мај 2013.

mojAuto nagradna igra


Kako da osvojite letovanje?

Svaki korisnik sajta mojAuto.rs  koji od subote, 18. maja, pa sve do 15. juna 2013. postavi oglas za prodaju svog vozila (automobila, motocikla, kamiona...) ili za prodaju auto-opreme i delova putem našeg sajta, biće u mogućnosti da dobije letovanje u Grčkoj za dve osobe. Najbolji oglas biće nagrađen letovanjem u Grčkoj za dve osobe.

Koji je oglas najbolji?

Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta mojAuto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:
  • Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
  • Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
  • Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
  • Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
  • Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

Kako se određuje pobednik?

Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta mojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće letovanje za dve osobe. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u ponedeljak, 27. maja, drugog 3. juna, trećeg 10. juna, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 17. juna.


0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна