среда, 19. јун 2013.

Coca Cola nagradna igra


Nagradna igra će početi 01. jula 2013. godine, odvijaće se u skladu sa ovim Pravilima i trajaće dok traju zalihe poklona, definisane u članu 8., a najkasnije do 30. jula 2013. godine.
Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da učesnici pronadju dva odgovarajuća simbola (dobitnu kombinaciju simbola) koji se nalaze na unutrašnjoj strani zatvarača, te da nakon toga zatvarače sa dobitnom kombinacijom dva simbola zamene za nagradu, odnosno potvrdu o osvajanju nagrade za nagradu koju nije moguće uručiti u u centrima za predaju nagrada (u daljem tekstu: Centar/Centri) koji su navedeni u članu 9. ovih Pravila.
Dobitne kombinacije simbola za dobijanje nagrada su sledeće:

U nagradnoj igri će dobitnicima biti podeljene sledeće nagrade:
  • Nagrade tipa C -  3.000 Coca-Cola suncobrana;
  • Nagrade tipa B - 10 putovanja na Ibicu za 4 osobe, u periodu od 30.08 do 10.09. godine, koji uključuje avionske karte, pratećeg vodiča, dva seta ulaznice u klubove, organizovan prevoz i hotelski smeštaj;
  • Nagrade tipa A - 3 putovanje oko sveta za 4 osobe, u periodu od 15.10. do 05.11.2013. godine, koji uključuje avionske karte, pratećeg vodiča, organizovan prevoz i hotelski smeštaj.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна