уторак, 15. октобар 2013.

Mojauto poklanja zimske gume


Evo ukratko šta tačno treba da uradite: 
1.Kako da osvojite komplet zimskih guma za vaš auto? 
Kao i do sada, svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od ponedeljka, 14. oktobra, pa sve do 11. novembra 2013. postavi oglas za prodaju svog automobila putem sajta mojauto, biće u mogućnosti da dobije četiri zimske gume za svoj automobil. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen najbolje postavljen oglas svake nedelje.
2.Koji je oglas najbolji? 
Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:
• Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
• Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
• Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
• Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
• Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.
3.Kako se određuje pobednik? 
Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće komplet od četiri zimske gume za svoj automobil. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u sredu, 23. oktobra, drugog 30.oktobra, trećeg 6. novembra, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 13. novembra.
Kako da postavite oglas? 
Posetite naslovnu stranicu sajta www.mojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна