уторак, 19. новембар 2013.

"Moj Auto" vam poklanja Novu godinu u Krakovu

Portal MojAuto.rs i ovog meseca nagrađuje svoje korisnike! Postavite besplatan auto oglas za prodaju automobile i osvojite putovanje na Doček nove Godine u Krakovu! Svi korisnici našeg sajta u naradne 4 nedelje, počevši od utorka 19. novembra moći će da ostave oglas na sajtu i što bolje predstave svoj auto za prodaju , veće su šanse da osvoje ovu vrednu nagradu.
Evo ukratko šta tačno treba da uradite:

1. Kako da osvojite putovanje u Krakov?
Svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od utorka, 19. novembra i u naredne četiri nedelje bude postavio/la oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs, biće u mogućnosti da dobije doček Nove godine u Krakovu. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen najbolje postavljen oglas svake nedelje.

2 . Koji je oglas najbolji?Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:

  • Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
  • Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
  • Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
  • Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
  • Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

3 . Kako se određuje pobednik?
Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće doček Nove godine u Krakovu. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u ponedeljak, 27. novembra, drugog 4. decembra, trećeg 11. decembra, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 18. decembra.

4. Kako da postavite oglas?
Besplan oglas za prodaju svog automobila možete ostaviti OVDE.
Posetite naslovnu stranicu sajtawww.mojauto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна