среда, 26. фебруар 2014.

Prolećna nagradna igra u Blic ženi

Sa idejom da ponovo usreći svoje čitateljke, Blic žena najčitaniji ženski magazin kod nas organizuje nagradnu igru koja počinje u broju od 1.  marta 2014.

U četiri uzastopna broja, na naslovnoj strani magazina, biće zalepljenja srećka u obliku leptirića. Svako ko kupi Blic ženu, može da odlepi srećku i ukoliko pronađe tri ista simbola, treba da se javi na telefon 011/35-37-517 od 17 do 22 časa, svakog dana od ponedeljka do petka po izlasku broja, kako bi saopštio podatke: šifru kupona i svoje lične podatke (ime i prezime, adresu, JMBG i broj telefona).
 Na taj način osoba postaje registrovani dobitnik jedne nagrade. Samo registrovani dobitnik ima pravo da preuzme nagradu i u tom slučaju treba da dostavi deo strane iz magazina s dobitnim kuponom i fotokopiju lične karte.
 Ovoga puta Blic žena je pripremila 685 vrednih i lepih nagrada i to: 4 kartice sa po 50.000 dinara, 4 dečje sobe Forma Ideale, 7 CBT veš mašina, 70 ženskih torbi Doca, 300 vrednih paketa kozmetike Gerovital i 300 paketa osveživača prostora Glade. Nagradna igra traje do 28. marta.

Srećno!

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна