петак, 4. април 2014.

Mojauto poklanja putovanjeEvo ukratko šta tačno treba da uradite: 
1. Kako da osvojite Letovanje?
Svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od srede, 2. aprila 2014. I sledecih 8 nedelja bude postavio/la oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs, biće u mogućnosti da osvoji letovanje za 2 osobe u Grčkoj od 10 dana. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen autor najbolje postavljenog oglasa. 

2 . Koji je oglas najbolji?
Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima: 
Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo. 

3 . Kako se određuje pobednik?
Nakon postavljanja oglasa, svakih desecc dana stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće letovanje za dve osobe u Grčkoj u trajanju od 10dana. Svake nedelje imaćemo novog dobitnika.

4. Kako da postavite oglas?
Posetite naslovnu stranicu sajta www.mojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje. 

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна